TikTok lanceert podcastserie over The Future of Retail in de GCC

0
101


Dubai, Verenigde Arabische Emiraten: TikTok heeft de lancering aangekondigd van een podcastserie met de titel ‘The Future of Retail’ in de aanloop naar Black Friday, een belangrijk winkelmoment voor veel retailers in de regio. De podcast, gehost door Aref Yehia, Head of Retail & E-Commerce Business Partnerships bij TikTok MENA, zal licht werpen op de evolutie van de industrie en discussies voeren met enkele van de grote spelers in de retailsector. Volledige afleveringen zullen beschikbaar zijn voor zowel audio- als videostreaming via TikTok-kanalen.

Hoewel er nog nooit zoveel kansen zijn geweest in de handelsruimte, is er ook nog nooit zoveel concurrentie geweest. Om door dit landschap te navigeren, helpt TikTok bedrijven de behoeften van shoppers te begrijpen en de kansen die de toekomst van de handel zullen blijven stollen en vormgeven, zowel voor belangrijke winkelmomenten zoals Black Friday als daarbuiten.

In een reactie op de lancering zei Aref Yehia, hoofd Retail & E-Commerce bij TikTok MENA: “In de afgelopen twee jaar heeft de detailhandel zich waarschijnlijk meer moeten ontwikkelen en herdefiniëren dan welke andere branche dan ook. veroorzaakt door de pandemie, ontdekken we dat er veel interessantere innovaties en ontwikkelingen plaatsvinden in deze ruimte, die mogelijk overschaduwd zijn door een virtueel versus fysiek werelddebat. In werkelijkheid zijn er veel horizonten naar de toekomst. Morgen, volgend jaar , 5, 10 en 20 jaar vanaf nu presenteren ze allemaal heel verschillende versies van de toekomst. We lanceren deze podcast om te onderzoeken wat de toekomst van de detailhandel inhoudt vanuit de verschillende lenzen van enkele van de meest interessante en impactvolle marktleiders in de regio. “

De podcast lanceert een van de meest verwachte winkelmomenten van het jaar en bevat C-level gasten van bedrijven zoals Chalhoub Group, Yoox Net-a-Porter, Apparel Group’s 6thStreet.com en Majid Al Futtaim.

TikTok is voortdurend op zoek naar manieren om partners te ondersteunen bij het navigeren door de huidige verschuiving in het industrielandschap en de evolutie van de behoeften van de consument. Merken hebben succes gevonden dat resoneert met de TikTok-gemeenschap, niet omdat ze de duurste advertentie of de grootste namen aan hun campagne hadden gekoppeld, maar vanwege hun vermogen om creatief met gebruikers in contact te komen en contact te maken via een volledig meeslepende, volledig scherm en geluid-on-omgeving . Voorafgaand aan het Black Friday-weekend biedt TikTok waardevolle kansen voor exposure en verbinding met consumenten voor bedrijven van elke omvang.

De eerste aflevering is nu hier te bekijken. Tweewekelijks zullen nieuwe afleveringen live gaan.

-Loopt af-

Over TikTok

TikTok is de toonaangevende bestemming voor mobiele video in korte vorm. Onze missie is om creativiteit te inspireren en vreugde te brengen.

TikTok heeft wereldwijde kantoren, waaronder Los Angeles, New York, Londen, Parijs, Berlijn, Dubai, Mumbai, Singapore, Jakarta, Seoul en Tokio

Mediacontact – TikTok: Gambit Communications MENAT
Suzana Saoud – suzana@gambit.ae

Mediacontact – TikTok voor Bedrijven METAP
Tara Farouqi – tara.farouqi@tiktok.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in