TikTok lanceert nieuw cyberbeveiligingsinitiatief, met tips en hulpmiddelen om mensen online veilig te houden

0
87


Terwijl leerlingen zich voorbereiden op het begin van het schooljaar, heeft TikTok een nieuwe bewustmakingscampagne voor cyberveiligheid gelanceerd om jongeren te informeren over de gevaren van online interactie, terwijl het ook zijn werk heeft uitgebreid om carrières in cyberbeveiliging te promoten bij ondervertegenwoordigde gemeenschappen.

Ten eerste, op zijn nieuwe cybersecurity-push – TikTok is een samenwerking aangegaan met de Global Cyber ​​Alliance (GCA) om ontwikkel een nieuwe interactieve Cybersecurity-toolkit voor individuen.

TikTok Cyber ​​Safety-programma

De toolkit bevat links naar een reeks apps en educatieve bronnen over belangrijke cyberbeveiligingsproblemen, wat een geweldige manier zou kunnen zijn om mensen aan te moedigen proactiever te zijn bij het controleren op mogelijke bedreigingen.

Vooral de apps kunnen nuttig zijn, waarbij de GCA enkele belangrijke beveiligingshulpmiddelen benadrukt die kunnen helpen bij uw proces.

TikTok Cyber ​​Safety-programma

TikTok heeft ook een nieuw overzicht van één pagina gepubliceerd over hoe mensen hun online beveiligingsproces kunnen verbeteren.

TikTok Cyber ​​Safety-programma

In het verlengde hiervan wil TikTok ook het bewustzijn van cyberbeveiligingsbanen vergroten – en in het bijzonder de behoefte aan een meer diverse vertegenwoordiging in de cyberbeveiligingsindustrie.

Zoals uitgelegd door TikTok:

“We geloven dat het belangrijk is om vertegenwoordiging in de cyberbeveiligingsindustrie te brengen door middel van programma’s die zijn ontworpen om te diversifiëren, te onderwijzen en te versterken. Met meer dan 3,5 miljoen cyberbeveiliging vacatures niet ingevuld in de snelgroeiende cyberbeveiligingssector pleit TikTok voor een nieuwe #SeeYourselfinCyber initiatief van de Nationale Cybersecurity Alliantie (NCA).”

Het programma heeft tot doel meer mensen uit ondervertegenwoordigde gemeenschappen te verbinden met banen in cyberbeveiliging, met het oog op een maximale vertegenwoordiging en weerklank bij alle verschillende gebruikersgroepen.

TikTok heeft gewerkt aan het opbouwen van sterkere banden met de cyberbeveiligingssector, waarbij het platform ook een oprichtende sponsor van de US Cyber ​​Games vorig jaar. TikTok promoot ook verschillende carrièrepogingen en -initiatieven op het gebied van cyberbeveiliging, waarbij deze gecombineerde inspanningen schijnbaar onderdeel zijn van een bredere poging om beter in de smaak te vallen bij Amerikaanse veiligheidsfunctionarissen en zorgen over de gegevensverzamelingsprocessen weg te nemen.

TikTok heeft inderdaad ook gezworen om meer open toegang te bieden tot zijn algoritmen en moderatieprocessen, te midden van aanhoudende beschuldigingen dat zijn systemen onderhevig zijn aan manipulatie door de Chinese regering. TikTok heeft herhaaldelijk verklaard dat dit niet het geval is, maar aanhoudende zorgen blijven bestaan, en zullen waarschijnlijk voortduren zolang de CCP koppen blijft steken bij andere regionale autoriteiten.

Door zijn eigen cyberbeveiligingsinitiatieven te stimuleren, zou dat een manier kunnen zijn om dit element te verzachten, terwijl het ook helpt om banen op het gebied van cyberbeveiliging te bevorderen en een grotere participatie aan te moedigen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in