TikTok laat zien dat New Yorker brutale e-mail naar appartement in Texas stuurt

0
28


Een TikTok is viraal gegaan nadat bleek dat een New Yorker haar brutale e-mail voorlas aan haar appartementsmanagement in Texas.

Een TikTok is viraal gegaan nadat bleek dat een New Yorker haar brutale e-mail voorlas aan haar appartementsmanagement in Texas.

Marco Bicci / EyeEm/Getty Images/EyeEm

Een TikTok is viraal gegaan nadat het een New Yorker liet zien die haar pittige en grappige e-mail aan haar appartementsmanagement in Texas voorlas. TikToker Emma Pennington deelde de video op 11 september en schreef: “New York meets Texas management.”

Penningtons vriendin Kaity McCartin schreef de e-mail en uitte de frustraties die ze voelde nadat het onderhoud niet had gereageerd op hun werkorders om wat dingen in hun huis te repareren. Ze zei: “We hebben verschillende werkorders geplaatst voor zowel onze vaatwasser als onze ijsmachine. Het is ongeveer een maand geleden dat we het verzoek hebben ingediend (beide zijn volledig defect).”

“Ik weet dat je veel eigendommen beheert, maar als we een dag te laat zijn met onze huur, krijgen we een ‘achterstallige betaling’ en moeten we extra betalen”, ging McCartin verder met een wijnglas in haar hand. “Dus je zou denken dat je op tijd bent met je onderhoudsverzoek, als je bedenkt hoe op tijd je wilt dat we met onze huur zijn.”

De grappige houding en opmerkingen van McCartin zorgden ervoor dat de video viraal ging, met meer dan 1,1 miljoen views en ongeveer 151.000 likes. De opmerkingen in de video waren dol op de e-mail en zeiden dat ze hetzelfde zouden doen als de werkorders zo laat zouden zijn.

“Als vastgoedbeheerder ben ik dol op het sass”, schreef Tara Marie. ‘Ik bedoel, je bent niet verkeerd.’

“IK HOU VAN DIT. WE HEBBEN HAAR OVERAL NODIG,” merkte Micaela Parente op.

Bekijk de TikTok hier:

@emmapenningtonnn New York ontmoet Texas management #duet #funny #college #college #notakaren #love ♬ origineel geluid – Emma Pennington

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in