TikTok-koppel Nicky Champa en Pierre Boo zijn stiekem getrouwd

0
47


TikTok-koppel Nicky Champa en Pierre Boo zijn deze zomer in het geheim in het huwelijksbootje gestapt TMZ rapport.

Social media-sterren Champa, 27, en Pierre ‘Boo’ Amaury Crespeau, 36, trouwden tijdens een privéceremonie in Las Vegas, Nevada, volgens de outlet.

Er wordt beweerd dat de twee influencers na de ceremonie ook elkaars achternaam namen.

Het stel, dat bekend staat om hun razend populaire TikTok-accounts, ontmoette elkaar in 2017 tijdens een auditie, omdat de twee toevallig dezelfde manager deelden.

Spreken met homoseksueel in februari zei Champa: “We hebben elkaar ontmoet tijdens een filmauditie; het is een grappig verhaal. Dus ik sms’te mijn manager en ik had zoiets van, deze mooie man liep de kamer binnen … hij had zoiets van, stuur me een foto van hem.

“Ik stuurde hem de foto en mijn manager… onze manager sms’te me en zei: ‘hij is mijn cliënt, Pierre. Ik heb hem zojuist de foto gestuurd; praat tegen hem’.

“Ik had zoiets van ‘oh mijn God’. Ik schaamde me zo en wilde gewoon dood. En dan zie ik hem opstaan, en hij kwam naar me toe, en de rest is geschiedenis.”

@itspierreboo

comfortabel voelen

♬ tiktok –

Champa zei in een interview met NBC Nieuwsdat het paar jonge mensen een positieve voorstelling wil geven van een gelukkig homopaar, iets dat hij niet had toen hij opgroeide.

“We hadden nooit het gevoel dat we een goede vertegenwoordiging hadden van een gelukkig, gezond homopaar,” zei hij.

“Toen ik opgroeide, werden er constant verhalen verteld over lijden en pijn – dat we door deze negatieve reis door het leven moesten gaan.

“Ik had zoiets van, ‘ik ben dat beu. Dat is niet handig voor mij. Ik wil dat niet naar buiten brengen. Ik wil geluk uitbeelden’.”

Veel homokoppels en influencers hebben een thuis gevonden op TikTok, en hoewel het voor fans over de hele wereld niets dan positief was, hebben sommige plaatsen problemen gehad met de positieve weergave van LGBTQ+-levens.

De Russische regering legde het platform eerder deze maand een boete op voor het promoten van zogenaamde “LHBT-propaganda”.

De Russische autoriteiten hebben op 4 oktober een boete van 3 miljoen roebel (£ 44.000) opgelegd voor het overtreden van de homopropagandawet, die de promotie van LGBTQ+-inhoud aan jongeren onder de 18 jaar verbiedt.

Volgens bronnen gerapporteerd door Reuters, de zaak was gebaseerd op beschuldigingen dat TikTok “niet-traditionele waarden, LGBT, feminisme en een vervormde weergave van traditionele seksuele waarden promootte.”

De LGBTQ+-propagandawet, die momenteel alleen van invloed is op inhoud die is gericht op jongeren onder de 18 jaar, werd in 2013 aangenomen en wetgevers willen nu de discriminerende wet uitbreiden naar volwassenen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in