TikTok-koppel koopt ‘beste automaat ooit’ voor slechts $ 250 en stelt bizarre prijzen vast

0
11


gepubliceerd: 2022-10-31T19:01:25

Bijgewerkt: 2022-10-31T19:01:36

Een TikTok-paar gaat viraal nadat ze een deal op een automaat hebben gestolen en deze vervolgens hebben volgeladen met goodies in wat fans de ‘beste automaat ooit’ noemen.

Soms is een deal te mooi om te laten liggen en dat is wat er gebeurde met TikToker Jade Davis en haar verloofde toen ze een automaat kochten voor de verloren prijs van $ 250.

In een virale TikTok die rondging op het platform met bijna 3 miljoen views, legde Jade uit hoe ze een automaat kochten en bij Sam’s Club waren om hem te vullen met items.

In totaal hebben ze $ 315 aan snacks plus een lidmaatschap van $ 45 uitgegeven, maar de goodies binnenin zijn niets om mee te spotten, vooral niet omdat de TikTokers aan verzoeken van fans voldoen om toe te voegen. Het zijn echter de prijzen die de wereld aan het praten hebben.

(klik hier als TikTok niet laadt)

TikTok-koppel maakt ‘beste automaat’ ooit

Nadat ze het hadden geladen met Sour Patch Kids, Taki’s, Reese’s en zelfs Danishes, onthulde het duo hun prijzen en gebruikers op TikTok waren verbijsterd over hoe laag de items werden verkocht.

Een zak chips kost een klant bijvoorbeeld slechts $ 0,75, een fractie van wat de snack normaal gesproken bij andere automaten verkoopt.

Dat zou kunnen verklaren waarom het paar na hun eerste restock de wiskunde deed en vaststelde dat ze tot nu toe ongeveer $ 150 aan inkomsten hadden verdiend.

(klik hier als TikTok niet laadt)

Jade legde de reden voor de lage prijzen uit in de commentaren en schreef: “Iedereen heeft gezegd dat we onze prijzen moeten verhogen. We hebben dit overgenomen van iemand die het al jaren beheert en we houden het op dezelfde plek. Dus we moeten ze langzaam opvoeden om te voorkomen dat mensen super pissig op ons worden.”

Toch kunnen fans de verscheidenheid aan lekkernijen in de automaat niet overwinnen, waarbij een gebruiker het de ‘beste automaat’ noemt die ze ooit heeft gezien.

Hoewel het paar van plan is de prijzen in de loop van de tijd te verhogen, valt niet te ontkennen dat het voorlopig een van de best gewaardeerde automaten aller tijden is en TikTok is het daarmee eens.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in