TikTok-koppel beschuldigd van moord in verband met dood 29-jarige

0
83


Een viraal koppel TikTok en OnlyFans werd gearresteerd en beschuldigd van moord op een 29-jarige man in Georgia.

De politie arresteerde Johntae Kavon Collier en Eric Dodds in Huntsville, Alabama, zo maakte het Georgia Bureau of Investigation op 25 augustus bekend.

Volgens Radar is het stel, beiden 23, respectievelijk op 10 en 16 augustus gearresteerd in verband met de dodelijke schietpartij op de 29-jarige Dakota Bradshaw op 1 augustus.

Getuigen in de buurt op het moment van de schietpartij zagen een rode vrachtwagen en een blauwe Dodge Challenger, vermoedelijk bestuurd door het paar, wegrijden van Dakota’s huis kort na de eerste meldingen van geweerschoten.

Johntae en Eric gingen viraal op TikTok voor hun pro-LHBTQ+ inhoud, voordat ze eerder deze maand werden gearresteerd en achter de tralies werden geplaatst.

Ze hebben meer dan 800.000 duizend volgers op de app voor sociale media en na de arrestatie van Johntae plaatste Eric een video waarin hij beweerde dat zijn vriend onschuldig is.

“De afgelopen dagen heb ik in de media veel dingen over John gezien en je zult je zorgen maken over John. ‘Gaat het goed met hem? Heeft hij iemand kwaad gedaan?’ Nee, hij heeft niemand iets aangedaan. Je zult John kennen – John zou geen ziel kwaad doen,’ zei hij.

Eric vervolgde: “John is oké. Ik ben in orde, jongens. Alles is goed. Mijn baby zal snel thuis zijn.”

Hij zette een GoFundMe-pagina op in een poging om Johntae’s onschuld te bewijzen. Een paar dagen later werd Eric echter gearresteerd door de US Marshals Service in Huntsville.

TikTok-fans reageren op viral koppel beschuldigd van moord

Fans hebben honderden reacties achtergelaten onder de laatste video van het stel.

“Ik stuur jullie liefde, ik stuur jullie de hele tijd liefde”, merkte een fan op. “Verzend liefde! Mijn favoriete TikTok-koppel’, voegde een ander eraan toe.

“Begrijp alsjeblieft dat jullie twee enorme invloeden zijn in de gemeenschap en dat de steun achter jullie twee enorm is!!! Laat je niet voor de gek houden, we staan ​​achter jullie allemaal’, schreef een derde fan.

Anderen konden het echter niet laten om grappen te maken.

‘Oef, dit is niet goed veroudert, in ieder geval jullie celgenoten nu…’ grapte iemand.

“Niet hij die dezelfde outfit draagt ​​​​in zijn mugshot”, merkte een andere persoon op. “MAAR JIJ OOK IN DE GEVANGENIS”, voegde een derde persoon eraan toe.

Vanaf nu zit Eric in de Limestone County Jail in afwachting van uitlevering aan Georgia, terwijl Johntae zonder borg wordt vastgehouden in de Walker County (Ga.) Jail.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in