TikTok-koppel ‘Age Gap’ kondigen pauze aan na ‘betreffende’ livestream

0
16


Een TikTok-koppel met een vrij groot leeftijdsverschil heeft kijkers bezorgd gemaakt nadat ze abrupt een livestream beëindigden nadat gebruikers begonnen te beweren dat ze onder invloed was. Dagen later kondigden ze een onderbreking van drie maanden van het platform aan.

Britnye en James dragen de naam agegap50 op TikTok en ze hebben de aandacht van kijkers getrokken dankzij het leeftijdsverschil van meer dan 30 jaar.

Volgens hun biografie is Britnye 22 en James 57. In hun biografie staat ook: “Verliefd of gewoon dronken?” waardoor kijkers zich zorgen maakten over Britnye.

Tijdens een recente TikTok-live overspoelden fans de chat met vragen of ze wel of niet onder invloed was, wat James ertoe bracht de uitzending abrupt te beëindigen. Dagen later kondigden ze een onderbreking van drie maanden van het platform aan.

TikTok-koppel met ‘leeftijdsverschil’ zorgt voor zorgen

Tijdens livestreaming leek Britnye haar woorden te smeren terwijl ze ‘grappig’ deed, waardoor gebruikers opmerkingen achterlieten dat ze dachten dat ze ‘iets’ was.

Een andere TikToker nam de stream op en uploadde deze op 21 augustus naar een ander account.

(Klik hier als TikTok niet laadt)

Kijkers gebruikten de opmerkingen van de live-upload om hun zorgen over de situatie te delen.

Een gebruiker merkte op: “Ik heb deze mensen nog nooit eerder gezien, maar hij lijkt een enge kant te hebben, er is een flikkering ervan tegen het einde. Verontrustend.”

Terwijl een ander antwoordde: “’Onthoud dat het nog steeds op babe’ wow alsof dat geen rode vlag is”

Slechts enkele dagen nadat de TikTok-live oorspronkelijk werd uitgezonden, heeft Britnye een video geüpload waarin wordt uitgelegd dat ze een pauze van drie maanden van het platform zullen nemen.

(Klik hier als TikTok niet laadt)

Bezorgde kijkers hebben de opmerkingen van haar upload overspoeld met een verscheidenheid aan gedachten, variërend van afkicken tot zwangerschap tot zelfs de gedachte dat het paar een tv-show aan het filmen is.

We zullen moeten afwachten wat er gebeurt, maar in de tussentijd kun je naar onze TikTok-hub gaan voor meer virale verhalen en platformnieuws.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in