TikTok kondigt nieuwe programmering en creatieve effecten aan voor Fashion Month

0
115


TikTok heeft een nieuwe reeks activeringen aangekondigd voor Fashion Month 2022, waaronder een showcase voor de maker, livestream-programmering, nieuwe digitale effecten en meer.

TikTok Modemaand 2022

Zoals uitgelegd door TikTok:

Dit seizoen staat Fashion Month in het teken van: #FashionForYou, een allesomvattende viering van persoonlijke stijl, zelfexpressie en inclusiviteit. Of je nu op de catwalks in Parijs staat of thuis door de gang loopt, deze hashtag moedigt onze hele community aan om deel te nemen aan het modegesprek, waar ze ook zijn.”

In de komende maand, die loopt tot 14 oktober, zal TikTok een reeks mode-influencers en ontwerpers presenteren via de #FashionMonth hekje.

TikTok zal ook live sessies hosten met verschillende bekende mode-identiteiten en publicaties, waaronder Julia Fox, Paper Magazine en WhoWhatWear.

TikTok werkt ook samen met Vogue Magazine om opkomende modeontwerpers onder de aandacht te brengen.

“In deze serie zal Vogue vier verschillende ontwerpers over de hele wereld in de schijnwerpers zetten terwijl ze ons door de making-of leiden van enkele van hun meest virale looks. Zorg ervoor dat je volgt @voguemagazine gedurende Fashion Month om te zien welke ontwerpers in de schijnwerpers staan!

Ten slotte lanceert TikTok ook enkele nieuwe, op mode geïnspireerde creatieve effecten van Fenty Beauty, Glamour UK en meer.

Als je in de modesector werkt, kan het de moeite waard zijn om af te stemmen op de laatste inzichten over de nieuwste trends, terwijl je ook beter inzicht krijgt in hoe deze influencers en uitgevers TikTok optimaal gebruiken.

Er kunnen enkele waardevolle opmerkingen zijn – u kunt alle nieuwste Fashion Month-activeringen volgen in de app.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in