TikTok kondigt nieuwe programmeer- en in-app-functies aan voor Native American Heritage Month

0
10


November is Native American Heritage Month, en om het evenement te markeren, heeft TikTok een reeks activeringen aangekondigd om een ​​licht te werpen op enkele van de beste makers binnen de Native American-gemeenschap in de app, terwijl het ook nieuwe tools biedt waarmee gebruikers kunnen deelnemen aan de festiviteiten.

Ten eerste heeft TikTok een nieuwe ruimte in de app gelanceerd waar het zijn evenementinhoud zal hosten.

Volgens TikTok:

Vanaf deze week kun je onze in-app #NativeTikTok-hub bezoeken om onze Native American Heritage Month-programmering te ervaren, met video’s uit de diverse diaspora van onze inheemse en inheemse makersgemeenschap. De hele maand zullen we inspirerende makers en inhoud in de schijnwerpers zetten die de Indiaanse kunst, cultuur en tribale erfgoed tentoonstellen.”

TikTok’s kondigde ook een line-up van thematische live-uitzendingen aan voor deze maand, met makers zoals @lennybeadhandzz en @lakotalightingdie de Indiaanse cultuur en gemeenschap zal laten zien.

TikTok zal ook een Native American Heritage Month-muziekafspeellijst bevatten, met een eclectische reeks inheemse muziekartiesten, terwijl er ook nieuwe creatieve effecten en tools zullen zijn om gebruikers te helpen meedoen, en ondersteuning te tonen voor Native American-gemeenschappen.

Het opbouwen van sterkere banden met ondervertegenwoordigde gemeenschappen is een belangrijk element voor alle sociale platforms, die ook de capaciteit hebben om deze gemeenschapsgroepen via hun apps onder de aandacht te brengen van miljoenen mensen.

Als zodanig biedt de Native American Heritage Month een nieuwe kans voor TikTok om zowel zijn steun te onderstrepen, als het bewustzijn voor veel meer mensen te maximaliseren.

Het is ook een geweldige kans voor gebruikers om af te stemmen en een beter begrip te krijgen van een andere cultuur, wat kan helpen om het begrip en de gemeenschap te verbeteren, buiten de app zelf.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in