TikTok kondigt nieuwe evenementen aan voor de Latijnse geschiedenismaand

0
106


Latin Heritage Month loopt van 15 september tot 15 oktober, en TikTok markeert de gelegenheid met een reeks livestreams, spotlights voor kleine bedrijven, aankondigingen van makers en meer.

TikTok Latijnse erfgoedmaand

Ten eerste heeft TikTok zijn nieuwste cohort aangekondigd van Latinx TikTok Trailblazers – ‘de volgende generatie trendsetters en leiders op het gebied van digitaal entertainment die door de community zijn genomineerd vanwege hun creativiteit en authenticiteit’.

TikTok Latijnse erfgoedmaand

Het is de derde iteratie van TikTok’s Latinx Trailblazers-programma, waarbij het platform deze stijgende stemmen in de app wil benadrukken.

“Tijdens de Latinx Heritage Month zullen onze Trailblazers uit 2022 hun verhalen delen via de spotlights van de makers op @tiktokcreators, @tiktok en onze nieuw gelanceerde @casatiktok account.”

TikTok heeft ook heeft de ontvangers aangekondigd van het Latinx Creatives Grant-programma, gecreëerd in samenwerking met MACRO en UnbeliEVAble Entertainmentdie deelnemers educatieve programma’s en netwerkmogelijkheden biedt, samen met maximaal $ 50.000 aan directe financiering om hen te helpen hun doelen te bereiken.

TikTok zal gedurende de hele periode ook livestreams van verschillende makers hosten, terwijl het ook de aandacht zal vestigen op Latin-muzikanten via zijn muziekopties.

Het organiseert ook een salonserie ‘Visionary Voices’ in NY:

Ons Latinx Heritage Month kick-off evenement zal de Latinx creator community en Latinx-eigendom van het MKB bijeenbrengen om de veranderingsmakers in de industrie in de Latinx diaspora te vieren. De avond zal ook een speciale paneldiscussie bevatten over hoe makers en het MKB de cultuur en creativiteit in de Latinx-gemeenschap stimuleren.”

Het kan een goede gelegenheid zijn om een ​​link te leggen met de omliggende evenementen, als uw bedrijf een directe connectie heeft met Latin Heritage Month, of als er een link is naar de viering die relevant is voor degenen in de Latijnse gemeenschap.

Of het kan je gewoon een middel bieden om af te stemmen en meer te weten te komen over het evenement en de Latijnse geschiedenis in bredere zin.

Je kunt hier meer te weten komen over TikTok’s Latin Heritage Month-evenementen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in