TikTok-kijkgeschiedenis uitschakelen

0
150


TikTok kan tot zeven dagen van je kijkgeschiedenis in de app opslaan, maar als je wilt voorkomen dat de video’s die je hebt bekeken worden opgenomen, kun je je kijkgeschiedenis eenvoudig uitschakelen – hier is hoe.

Met zoveel nieuwe gebruikers die zich elke dag aanmelden voor TikTok en een al enorm bestaand gebruikersbestand, wordt er constant een enorme hoeveelheid inhoud gegenereerd op de app.

Veel mensen merken dat ze urenlang door hun Voor jou-pagina op de app kunnen scrollen, die inhoud voorstelt die geschikt is voor elk individu op basis van een algoritme.

Vaak wil je misschien een video opnieuw bekijken die je eerder hebt gezien maar vergeten bent een bladwijzer te maken, of misschien heb je per ongeluk de pagina vernieuwd en ben je de video die je aan het bekijken was kwijtgeraakt. TikTok kan je kijkgeschiedenis gelukkig maximaal zeven dagen per keer opnemen, zolang je de aanbevolen functie hebt ingeschakeld.

Als u echter om welke reden dan ook besluit dat u niet wilt dat uw kijkgeschiedenis wordt vastgelegd, kunt u deze uitschakelen in de instellingen.

TikTok-logo op een telefoonUnsplash: Olivier Bergeron

TikTok heeft een vrijwel eindeloze hoeveelheid inhoud om te consumeren.

TikTok-kijkgeschiedenis uitschakelen

Het is supereenvoudig om je kijkgeschiedenis op TikTok uit te schakelen en je kunt het op elk moment weer inschakelen. Gewoon als volgt doen:

  1. Open TikTok.
  2. Klik op je profiel in de rechter benedenhoek.
  3. Tik op de drie regels bovenaan de pagina en selecteer vervolgens ‘Instellingen en privacy.’
  4. Scroll naar beneden naar ‘Kijkgeschiedenis’ onder ‘Inhoud & activiteit.’
  5. In ‘Kijkgeschiedenis’ tik op de instellingenknop in de rechterbovenhoek.
  6. Schakel de schakelknop naast ‘Kijkgeschiedenis’ naar de uit-stand. Door te klikken ‘Geschiedenis wissen’ u kunt ook uw bestaande geschiedenis verwijderen.

Als je meer wilt weten over het gebruik van TikTok, kun je hier onze andere handleidingen bekijken:

Hoe duetten op TikTok | Hoe te borduren op TikTok | Hoe live te gaan op TikTok | Contacten vinden op TikTok | Hoe TikTok Stories te gebruiken | Beste tijd om op TikTok te posten voor meer views en likes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in