TikTok kan geen genoeg krijgen van Dunkins Basic Pumpkin Girl-parodie

0
147


Niet alleen hebben werknemers van Dunkin eerder deze maand geheimen bekendgemaakt over de terugkeer van Pumpkin Spice op Reddit, maar een paar dagen geleden debuteerde Dunkin’ een video waarin de release van Pumpkin Spice voor het seizoen werd aangekondigd en het merk omvatte TikTok-beïnvloeder Zachariah Porter die een parodie maakte op een stereotiepe herfst-verliefd vrouw.

In de video danst Zachariah rond in een lange pruik en trui om alle dingen te vieren terwijl hij nipt aan een Pumpkin Spiced ijskoffie. Hij debuteert voor de camera met “laten we ze pompoen geven om over te praten”, terwijl de ster van de sociale media op een bospad loopt en een winkel met Halloween-thema belt om de openingstijden te controleren (ze waren niet open). Hij beëindigt de video terwijl hij dobbert naar appels, hijgend naar lucht en de kijkers eraan herinnert dat Pumpkin zijn langverwachte terugkeer naar het Dunkin’-menu heeft gemaakt.

Met meer dan 4.000 reacties had Tiktokkers veel te vertellen. Een kijker zei: “Dit is de eerste gesponsorde video die ik echt leuk vond en helemaal heb bekeken”, terwijl een ander zei: “Dit is ELITE.” Het zal je niet verbazen dat veel gebruikers hun liefde voor Starbucks uitten boven Dunkin’, wat alleen maar logisch is als je bedenkt dat Starbucks in 2015 het Pumpkin Spice-fenomeen een vliegende start heeft gegeven (per Food & Wine). Hoe dan ook, de consistente aanwezigheid van Dunkin in de digitale wereld zal het bedrijf alleen maar een sterker verkoopvoordeel geven. Wat betreft meer herfst-geïnspireerde Dunkin’-video’s? Blijf kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in