TikTok kan geen genoeg krijgen van de reactie van Harry Styles op eten dat tijdens zijn concert op het podium wordt gegooid

0
130


Zelfs als Harry Styles geen pescatarian was, had de goudklompjes sowieso niet veel aantrekkingskracht. Terwijl hij grapte: “Allereerst is dit koud, en ik neem aan dat het heel oud is.” Hij stond klaar met goudklompje nr. 2 in zijn hand, schijnbaar niet zeker wat hij moest doen, maar hij glimlachte op zijn ontwapenende manier, en leek niet in het minst uitgelaten of gehinderd door dit alles. “Wil je het terug?” vroeg hij, en vroeg toen ongelovig: ‘Waarom?’ Natuurlijk, zoals fans op TikTok als reactie op de video hebben opgemerkt: “Omdat jij [touched] het is Harry.”

Styles gooide toen plichtsgetrouw het vuile goudklompje in het publiek en waarschuwde onmiddellijk: “Eet het niet op!” met het duidelijke idee van een vader waar dat goudklompje is geweest. Toen het eten op de grond viel, vermaande Styles op een ietwat strengere toon: “Ga er niet naar zoeken – we halen nog een goudklompje voor je. Vrees niet.”

Fans waren dol op de reactie van Styles op de nuggets, waarbij sommigen erop wezen hoe grappig zijn toon was tijdens het hele gebeuren en hem “zo’n moeder” noemden. Aan het eind van de dag lijkt het erop dat er één fan is die een behoorlijk aandenken aan een kipnugget zal hebben – als ze het advies van Styles hebben opgevolgd en het niet hebben opgegeten, tenminste. Laten we hopen dat deze beloning voor hun slechte gedrag niet aanslaat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in