TikTok kan deze Dunkin’-uitdaging van de hele dag niet aan

0
85


Veel mensen gaan bij het ontbijt naar Dunkin’ voor hun ochtendkoffie en donuts, hoewel het niet vaak is dat ze teruggaan naar de eetgelegenheid in Massachusetts voor een andere maaltijd, laat staan ​​voor drie op één dag. Dat is echter precies wat TikToker Karissa Dumbacher deed in haar video van 29 juli getiteld “Only eat Dunkin’ Donuts for a full day” (en ja, we geven haar een pas omdat ze vergeten is dat Dunkin’ zijn naam heeft veranderd).

De socialmedialite trapte haar Dunkin’-avontuur de hele dag af met een stevige maaltijd die bestond uit de boterham met zoete zwarte peperspek van de keten, hash browns, met bieslook en ui gevulde bagelmini’s en een aardbei Coolatta om te drinken. Later gaf ze zich over aan de zoetere kant van Dunkin door te kauwen op een met kaneelappel gevulde donut, die ze vervolgens opvolgde met een Franse cruller, een donut met zure room en ten slotte een klassieke gelei-donut die was bedekt met poedersuiker.

In het commentaargedeelte uitten sommigen hun afgunst over Dumbacher’s op Dunkin’ gerichte eetdag. “Oh er komt geen kwijl uit…”, gaf een persoon toe. “Je leeft mijn droom”, schreef een andere volger, hoewel niet iedereen hetzelfde voelde. “Ik zou in mijn doodskist liggen na de eerste donut. Ik kan zo’n snoep niet lol,” zei een kijker, terwijl TikToker-gebruiker @sydkardashian zei dat hun maag “aan het eind van de dag in de knoop zou zijn geweest. Hoewel Amerika op Dunkin’ draait, is misschien slechts één bezoek per dag voldoende.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in