TikTok is verdeeld over de alles-bagelsmaak van Crumbl Cookies

0
89


Zoet en hartig is een combinatie die zo oud is als de tijd, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat hartige smaken thuishoren in de smaakrotatie van het populaire koekjesbedrijf. TikTok-gebruiker @nicoleaxelrod plaatste een video waarin ze het alles-bagelkoekje in de vuilnisbak gooit. De voice-over was een clip van Wendy Williams, waar ze zegt: “Meisje, nee.” Veel fans waren het eens met haar acties en merkten in de opmerkingen op dat ze ook geen fans waren van het hartige koekje. “Wat dachten ze[?]”, schreef een gebruiker, terwijl iemand anders eraan toevoegde dat ze “zo teleurgesteld” waren over de smaak van het koekje. “Ja, een zoute koek? Niet voor mij”, merkte iemand anders op.

Er waren echter genoeg mensen die het er snel niet mee eens waren om het in de prullenbak te gooien. “Als je van alles houdt van bagels en koekjes, klopt het!” merkte een persoon op. “Ik hield van dit koekje… Maar ik ben ook een enorme fan van alles, bagel en roomkaas”, schreef een andere gebruiker.

De commentaarsectie van TikToker was bezaaid met mensen die zeiden dat ze er dol op waren of er een hekel aan hadden. Anderen maakten foto’s van de wekelijkse smaken van Crumbl als geheel, waarbij een persoon zei dat het aanbod van deze week “treurig” was en een ander zei dat de TikTok hun gevoelens weergeeft over “alle smaken deze week”. Crumbl creëert bewust variatie om klanten binnen te halen; plus, met vier of vijf nieuwe smaken per week (of ongeveer 250 verschillende koekjes per jaar, via Crumbl Cookie Flavours), is het logisch dat sommige smaken grotere hits kunnen zijn dan andere.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in