TikTok is onder de indruk (en in de war) van Bella Hadid’s Clip-Free Hair Tutorial – Bekijk het hier

0
38


“Hearst Magazines en Yahoo kunnen via de onderstaande links commissie of inkomsten verdienen op sommige items.”

Heb je ooit in de klas zitten kijken naar een meisje dat haar haar op de coolste manier vastbond en haar op de schouder wilde tikken om een ​​tutorial te vragen? Welnu, zo denkt het internet momenteel over Bella Hadid dankzij een verbijsterende (!!) TikTok waar ze haar haar schijnbaar vastzette zonder haarband of clip.

Bella (@babybella777) is superactief op TikTok en post alles van OOTD’s en sneak peeks van fotoshoots tot sandwichrecepten en lipsynchronisatievideo’s met haar vriend. In een recente video is te zien hoe Bella haar haar in een rommelige knot gooit met een fragment van het Affirmation Song van Snoop Dogg’s Doggyland op de achtergrond.

“Als je je niet goed voelt en negatieve gedachten hebt, herhaal me dan / Kom op allemaal / Er is niemand beter dan ikzelf / Vandaag wordt een geweldige dag”, rapt Snoop. Een fan grapte in het commentaargedeelte: “Als ik Bella Hadid was, zou ik heel graag mezelf willen zijn.”

Sommige mensen merkten dat Bella haar haar kon vastbinden zonder haaraccessoires te gebruiken om het vast te zetten. “Ik ben echt in de war over hoe je dat zojuist hebt gedaan zonder haarband of speld”, vroeg een commentator. ‘Heeft ze haar haar gewoon met haar haar vastgebonden?’ antwoordde een andere verbijsterde gebruiker.

Het leek erop dat het model haar pasblonde haar in een geïmproviseerde paardenstaart had gedaan voordat ze het rond haar vinger in een knotje draaide en de losse uiteinden door haar knotje trok om een ​​knoop te maken. BRB, Bella’s messy bun-techniek aan het oefenen, zodat we ons nooit zorgen hoeven te maken dat we vastlopen zonder een haarclip.

Als je liever bij je goede oude haaraccessoires blijft om je lange lokken uit je gezicht te houden, zijn hier enkele van onze favoriete opties – van Deborah Pagani’s haarspeld die allerlei soorten opsteekkapsels creëert tot klassieke klauwclips die je erin kunt gooien elke tas.

Misschien vind je het ook leuk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in