TikTok is niet langer de meest populaire sociale media-website

0
56


Eind vorig jaar werd ieders favoriete zoekmachine (en al zijn andere services zoals Google Maps) van de eerste plaats van het populairste websitedomein ter wereld gehaald.

Volgens de populariteitsranglijst van Cloudflare Radar werd de technologiegigant door een verrassende (relatieve) nieuwkomer naar het op één na populairste domein gestoten. TikTok, dat ondanks de inspanningen van wetgevers legaal blijft in de VS, versloeg alle andere concurrenten op sociale media op de eerste plaats. Zo stonden de rankings eind vorig jaar.

Top 10 meest populaire domeinen eind 2021

1. TikTok.com
2. Google.nl
3. Facebook. com
4. Microsoft.com
5. Apple. com
6. Amazon.com
7. Netflix. com
8. YouTube.com
9. Twitter.com
10. WhatsApp. com

De populaire app voor het delen van video’s, TikTok, stond in februari 2021 voor het eerst voor slechts een dag op nummer 1. In maart claimde TikTok echter nog een paar dagen de eerste plaats, voordat het op de meeste dagen in augustus de populairste website werd. De website overtrof Facebook als het favoriete sociale mediaplatform van internet in termen van verkeer, hoewel Facebook het platform blijft met de meeste gebruikers wereldwijd.

De dominantie van TikTok op de eerste plaats boven Google of Facebook zou echter niet blijven duren, volgens Cloudfare’s recensie van de meest populaire websites van 2022.

Top 10 populairste domeinen van 2022

1. Google
2. Facebook
3. Appel, TikTok
5. YouTube
6.Microsoft
7. Amazon-webservices
8. Instagram
9. Amazon
10. iCloud, Netflix, Twitter, Yahoo

Bij andere wijzigingen is WhatsApp uit de top 10 geglipt, terwijl Twitter met Yahoo naar een gedeelde 10e plaats is gezakt. Op het gebied van sociale-mediasites heroverde Facebook de eerste plaats, op de voet gevolgd door Meta’s eigen Instagram.

Top 10 meest populaire sociale mediasites (volgens verkeer)

1.Facebook
2. TikTok
3. Instagram
4. Twitteren
5. Snapchat
6. Linkedin
7. Onenigheid
8. Reddit
9. Pinterest
10. Kwai

Opgemerkt moet worden dat websites voor volwassenen worden uitgesloten door de analyse van het verkeer naar alle websites. In een analyse van websites voor volwassenen, door Statista, sloop Pornhub binnen op nummer 10.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in