TikTok is helemaal weg van deze gekreukte cake

0
40


Vorig jaar was @ramenasaidwow een van de vele influencers die een viraal recept op sociale media deelde. Bekend als het dessert waar de gebruiker ‘een heel bedrijf op heeft gebouwd’, met meer dan 1 miljoen likes, is het veilig om te zeggen dat haar crinklecake-recept een hit was en nog steeds is onder TikTok-receptverzamelaars.

Volgens de video begin je eerst met het “kreukelen” van twee vellen filodeeg tegelijk, waarbij je de gekreukte boomstammen rug aan rug in een 9×11-inch ovenschaal plaatst. Na 10 minuten bakken op 350 graden giet je vervolgens twee staafjes gesmolten boter over het voorgebakken filodeeg en bak je daarna nog 10 minuten. Belangrijk is dat je niet meer dan twee vellen filodeeg tegelijk gebruikt, anders worden de lagen te dik. Maak een vla, giet dat mengsel over het deeg en bak tot het knapperig is. De finishing touch omvat een zelfgemaakte eenvoudige siroop die erop wordt gegoten. Klinkt eenvoudig genoeg toch?

TikTokers lijken van wel te denken, zoals iemand beweerde: “Ik heb het geprobeerd en kan mezelf er niet van weerhouden om het te maken”, terwijl een ander zei: “Ik heb dit drie keer gemaakt. Ik vind het geweldig!” Hoewel er trucs zijn om een ​​slecht TikTok-recept te spotten, kan @ramenasaidwow iets op het spoor zijn met dit cakerecept als je rekening houdt met de veelheid aan positieve reacties.

Gebruiker @ramenasaidwow heeft vaardigheden die verder gaan dan snoep en deelde onlangs haar favoriete romige, op de herfst geïnspireerde dip. Ze ontdekte ook een manier om de klassieke McGriddle van McDonald’s, restaurantstijl, na te bootsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in