TikTok is geobsedeerd door de ‘lieve’ datingadvertentie van alleenstaande vader: ‘Wat een aardig gebaar’

0
85


Toen een alleenstaande vader op zoek was naar een nieuwe romance, wist hij precies waar hij heen moest: TikTok.

Pak deze 5 gladde en rekbare SKIMS-musthaves

Vader @chrisc1978 uit Ohio was van plan om zijn dochter en een vriend eind september mee te nemen naar het themapark King’s Island. Hij hoopte een date te hebben voor het uitje, dus besloot hij zijn schot op sociale media te schieten. En zijn video was absoluut uniek.

Bekijk deze woonkamer die sinds de jaren ’60 niet is bijgewerkt, een modern herontwerp krijgt:

“Ik ben een alleenstaande – gescheiden – 44-jarige vader uit Ohio. Ik ben op zoek naar een alleenstaande vrouw, bij voorkeur 34 jaar – minstens 34 jaar oud’, stamelde hij.

Hij voegde eraan toe dat hij hoopte dat de vrouw een niet-roker zou zijn, een liefhebber van een achtbaan en “net zo leuk als ik!”

‘Laat je niet misleiden door het grijze haar en de baard. Ik heb ook de dad-bod om mee te gaan. Als dit niet genoeg stimulans is, komt dit ook met een Fast Lane Plus-pas, zodat we de hele dag de achtbaanlijnen kunnen overslaan”, grapte hij.

De video van de vader werd 2,7 miljoen keer bekeken en hij kreeg zelfs enkele ‘serieuze vragen’.

In een vervolgvideo legde de vader uit dat het “80% voor de lol, 20% voor echt” was en bedankte hij iedereen voor het delen van zijn bericht. Hij vond ook een vrouw om mee op date te gaan. Bovendien kreeg hij een opmerking van een andere vrouw.

“Ik ben een weduwe… Ik heb 2 kleine jongens.. Ik ben 34 jaar oud.. Ik rook niet! Ik ben in voor deze knapperd’, schreef ze.

Haar bericht kreeg 5.338 likes. Hoewel de vader haar niet had uitgekozen om op een date te gaan, beloofde hij wel een reis naar King’s Island te sponsoren voor de vrouw en haar twee jongens. Hij kondigde ook aan dat hij elk jaar een nieuw gezin zou uitkiezen om te sponsoren.

“Letterlijk huilen?? Je bent zo lief. Ik wou dat ik een vaderfiguur had die vrouwen/gezinnen op dezelfde manier behandelde als jij’, zei iemand.

“Ik ben absoluut onder de indruk. Degene die je heeft opgevoed mag zo trots zijn. Je dochter heeft veel geluk’, schreef een ander.

“Wat een vriendelijk gebaar voor een volslagen vreemde!!!!!! U meneer heeft de lat hoger gelegd!” antwoordde een TikToker.

Dit thuiskantoor in Brooklyn krijgt een op Californië geïnspireerde make-over met slechts $ 1.000:

De post Alleenstaande vader die een datingadvertentie op TikTok plaatst, verrast een weduwe en haar jongens eerst op In The Know.

Meer van In The Know:

Eerste schooldag kleuter verloopt niet zoals gepland in emotionele TikTok: ‘Ik zou zo hard huilen’

Vrouw krijgt verzet na weigering om vriend te helpen zijn hypotheek te betalen: ‘Waarom zou je daar gratis gaan wonen?’

TikTok houdt van mama’s ‘op naar junior high’-verrassing voor haar dochter

‘Peppa Pig’ introduceert eerste homokoppel

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in