TikTok is een puinhoop over de nieuwe Chick-Fil-A Burger

0
124


“Chick-fil-A heeft misschien net iets gedaan.”

Dit waren de woorden die TikTok-gebruiker Ryan Mabry sprak terwijl hij in zijn auto zat en de stropdas van zijn strakke blauwe suède pak rechttrok. In zijn video beoordeelde Mabry de “nieuwste burger” van Chick-fil-A, bekend als “Cheese on Cheese”, die kaas, gegrilde uien en augurken leek te bevatten. Mabry leek meteen onder de indruk van de burger, en merkte op hoe groot hij was en hoe sappig hij eruitzag. Toen Mabry het at, bleven Mabry’s gedachten over de burger lovenswaardig, hij beoordeelde het als een “top twee fastfoodburger” die “daarboven was met In-N-Out” (maar onder Shake Shack) en dat de Chick-fil – Een hamburger was een 10 op 10. Sommige commentatoren voerden echter aan dat, hoewel de hamburger waarschijnlijk erg goed was, Mabry het een beetje te veel eer gaf.

“Iedereen was aan boord totdat hij zei “daarboven met In en Out”, toen wisten we dat het een L-take was”, zei een kijker. “Deze man zei “daarboven met in n uit” zijn mening is niet langer geloofwaardig”, grapte een andere gebruiker en voegde eraan toe: “De deur meneer.”

Als je een van deze geselecteerde Chick-fil-A-locaties wilt bezoeken, zul je, zoals Spoon University opmerkt, steaks, kip en wafels vinden, en iets dat ‘Hot Brown’ wordt genoemd, wat een ovenschotel van kip is, aardappelpuree, jus, kaas en spek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in