‘TikTok is een bewapende militaire toepassing in de handen van onze kinderen’: Casey Fleming

0
130


In deze speciale aflevering gingen we zitten met Casey Fleming, CEO van BlackOps Partners, een bedrijf voor inlichtingen- en beveiligingsstrategie. Hij belicht de recente berichten dat TikTok toetsaanslagen kan monitoren, wat voor informatie TikTok krijgt en wat het Chinese regime daarmee kan doen.

Fleming zei: “Wat mensen moeten begrijpen, is dat TikTok een militaire toepassing is. Het is een bewapende spionagetoepassing om alle mogelijke informatie van de telefoon te krijgen, wat ze ook doen – je verblijfplaats, hoe je je dag doorbrengt, je toegang tot andere mensen, toegang tot technologie, intellectueel eigendom en dingen die je kunt worden gechanteerd, enzovoort. Dus mensen moeten begrijpen dat TikTok een bewapende militaire toepassing is in de handen van onze middelbare scholieren, onze kinderen, onze middelbare scholieren en onze jonge volwassenen.”

Hij voegde eraan toe dat het Chinese regime “die informatie echt kan gebruiken, nummer één, het belangrijkste is om intellectueel eigendom te stelen. Ten tweede om te chanteren. Ten derde is het een propagandaplatform. Je kunt al deze TikTok-uitdagingen zien, en de meeste zijn erg gevaarlijk voor onze kinderen – auto’s stelen, uitdagingen aangaan … we hebben veel kinderen verloren aan deze TikTok-uitdagingen die ongeveer een keer per maand plaatsvinden. Je moet begrijpen dat het een propagandaplatform is dat volledig eigendom is van, beheerd wordt door en gecontroleerd wordt door de Chinese Communistische Partij. En het is onder het mom van deze leuke app die iedereen graag gebruikt, en het wordt als een lopend vuurtje verspreid, en het is erg leuk. Er staat dus veel leuke inhoud op, maar je moet begrijpen dat het een militaire toepassing is en dat het militaire resultaten zal opleveren onder het mom en onder de façade van een leuke app.”

Heeft u andere onderwerpen die u door ons wilt laten behandelen? Stuur ons een bericht: chinainfocus@ntdtv.org

En als je een kopje koffie voor ons wilt kopen: https://donorbox.org/china-in-focus

Abonneer u op onze nieuwsbrief voor meer nieuws uit de eerste hand uit China.

Volg China in Focus op social media:

Twitter: https://twitter.com/ChinaInFocusNTD
Waarheid Sociaal: https://truthsocial.com/@chinainfocus

Gettr: https://gettr.com/user/chinainfocus
Facebook: https://www.facebook.com/NTDChinainFocus
Gab: https://gab.com/ChinaInFocus
Telegram: https://t.me/ChinainFocusNTD

Klik op de knop “Opslaan” onder de video om deze later in “Mijn lijst” te openen

Volg EpochTV op sociale media:

Twitter: https://twitter.com/EpochTVus
Rumble: https://rumble.com/c/EpochTV
Waarheid Sociaal: https://truthsocial.com/@EpochTV

Gettr: https://gettr.com/user/epochtv
Facebook: https://www.facebook.com/EpochTVus
Gab: https://gab.com/EpochTV
Telegram: https://t.me/EpochTVLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in