TikTok is dol op de ‘Teenage Dirtbag’-foto’s van Giada De Laurentiis

0
77


Normaal gesproken, wanneer Giada De Laurentiis naar TikTok gaat, geeft ze pittige tips of pronkt ze met de Dyson Supersonic. Maar ze staat niet te trappelen om een ​​meme aan te pakken. Eerder slurpte ze een ongelooflijk lange pasta naar binnen en doopte ze augurken in chocolade om haar dochter te martelen. Maar toen De Laurentiis op TikTok voor de “tiener-vuilzak”-kroon ging, was het moeilijk te geloven dat de modieuze voedselmaker veel te bieden zou hebben door een zogenaamde vuilzak te zijn. En ja hoor, ze was, zoals een commentator het uitdrukte, ‘altijd klassiek mooi’, zelfs met een mond vol beugels. (Hoewel, de beugels verklaren haar kenmerkende grijns van 5.000 watt.)

De TikTok-commentatoren konden niet genoeg leuke dingen over de chef-kok zeggen. De meeste reacties waren in de trant van ‘prachtig’ of ’trouw met me’. Eentje probeerde de snaar van bewondering terug te brengen naar een meer realistische plaats door tegen de chef-kok te zeggen: “Ik denk niet dat je de opdracht begreep.” Sommigen vergeleken haar met andere beroemde gezichten, zoals de persoon die voelde dat Dr. Laurentiis ‘Marsha Brady-vibes’ afgeeft.

Misschien wel de beste waren de surrealistische opmerkingen, zoals “Jullie zijn hoeken”, of de (mogelijk achterbaks?) complimenten, zoals “Ik ben opgegroeid met naar je te kijken met mijn moeder”, die niet bedoeld lijken om iemand het gevoel te geven dat ze zijn in hun bloei.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in