TikTok-influencer bekritiseerd omdat hij beweert dat naar de sportschool gaan om af te vallen ‘fatfobisch’ is

0
76


Een anti-dieet TikTok-influencer ligt onder vuur nadat Libs of TikTok een video tweette waarin ze beweerde dat naar de sportschool gaan om af te vallen ‘vetfobisch’ is.

De influencer, die zichzelf de “Anti Diet BFF” noemt, begon de video met de vraag: “Wat maakt iemand dikfoob in de sportschool?”

“Het willen trainen maakt niemand dikfobisch, maar de motivaties waarom je naar de sportschool wilt wel”, voegde ze er later aan toe.

Ze noemde verschillende populaire redenen om te sporten, waaronder gewichtsverlies en het krijgen van een platte buik, en vroeg kijkers of ze om deze redenen naar de sportschool gaan of om meer gezondheidsbewuste redenen.

BIDEN ONDERWIJS OFFICIEEL BEWEERT DEMOCRATIE, VETHOBIE GEBASEERD OP WITTE SUPREMATIE

Deze mythen over gewichtsverlies worden volgens experts als niet waar beschouwd.  (Foto door Annette Riedl/foto alliantie via Getty Images)

Deze mythen over gewichtsverlies worden volgens experts als niet waar beschouwd. (Foto door Annette Riedl/foto alliantie via Getty Images)
(Foto door Annette Riedl/foto alliantie via Getty Images))

“Ga je naar de sportschool om een ​​platte buik te krijgen of ga je naar de sportschool om een ​​stabielere core op te bouwen en een betere houding te krijgen?

“Ben je gemotiveerd om naar de sportschool te gaan om af te vallen of ben je gefocust op het vergroten van de spier- en botdichtheid? Vind je een training alleen goed als je de volgende dag spierpijn of vermoeidheid voelt, of zie je er energiek en energiek uit? wakker na het sporten?”

Het account, dat zich richt op ‘vetfobie’, lichaamsbeweging en herstel van eetstoornissen, kreeg kritiek van Twitter-gebruikers nadat het de aandacht van Libs of TikTok had getrokken, waarbij commentatoren de beweringen van de influencer voor het promoten van ongezond gedrag afkeurden.

TAYLOR SWIFT VERWIJDERT CONTROVERSIËLE ‘VETTE’ SCÈNE UIT NIEUWE ‘ANTI-HELD’ MUZIEKVIDEO ONDER KRITIEK

“Er zullen veel eenzame mensen zijn met gezondheidsproblemen met deze mentaliteit”, tweette de voormalige congreskandidaat van Florida, Vic DeGrammont, R., donderdag.

“Revolution 2.0” podcast-presentator Will Luden voerde aan dat de video deel uitmaakt van een groter probleem met de moderne wake-agenda en schreef: “De huidige versie van ‘bijdragen’ is het vinden van een nieuw ism, ist of ‘fobie’. Vroeger verspilden mensen hun tijd met het bedenken van nuttige uitvindingen en wetenschappelijke doorbraken.”

WOKE UNIVERSITEITEN’ NIEUWSTE CRUSADE VOOR SOCIALE RECHTVAARDIGING: BESTRIJDING VAN ‘FATPHOBIA’

Een vrouw loopt op een loopband in de sportschool.

Een vrouw loopt op een loopband in de sportschool.
(iStock)

Sommigen scheurden de video voor het beschamen van de doelen van mensen en voor het naar verluidt promoten van obesitas, terwijl anderen van de gelegenheid gebruik maakten om de langdurige kritiek op TikTok in het algemeen te verdubbelen.

“TikTok is een kanker”, twitterde de Britse rapper Zuby. Auteur Tom Spriggs reageerde in de thread en schreef: “TikTok is een levende röntgenfoto van verschillende kankers. Het geeft een open microfoon aan de onzin.”

KLIK HIER OM DE FOX NEWS-APP TE ONTVANGEN

MMA-vechter Jesse Crosier bekritiseerde het platform voor het promoten van “ontwaakte parasieten”, en ondernemer Vladimir Druts schreef: “De CCP doet echt geweldig werk met TikTok.”

Veel gebruikers deelden ook voor en na foto’s van zichzelf die hun gewichtsverlies documenteerden nadat ze regelmatig naar de sportschool waren gegaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in