TikTok in tapschoenen: Charli D’Amelio en haar moeder gaan naar ‘Dancing With The Stars’

0
95


Het onvermijdelijke is gebeurd. Voor de eerste keer, een TikTok danser zal verschijnen op Dansen met de sterren. En ja, natuurlijk is het Charlie D’Amelio.

De 18-jarige ster, die wordt beschreven als de “koningin van TikTok”, zal strijden om de Mirrorball Trophy tijdens het 31e seizoen van de langlopende competitieserie. Om de hoofdprijs te verdienen, zal D’Amelio een hele reeks andere deelnemers moeten overtreffen, waaronder een lid van haar eigen familie. Heidi D’Amelio, Charli’s moeder, zal ook deel uitmaken van de cast van seizoen 31. In plaats van te dienen als de danspartner van haar dochter, zal Heidi het tegen haar opnemen. Veel succes, mama!

De jongere D’Amelio zal haar naam toevoegen aan de lijst met internetpersoonlijkheden die hebben deelgenomen aan DWTS. Andere leden van die groep zijn YouTube-fashionista Bethany Mota, eenmalige Vine-ster Hayes Grier, acrobatische violist Lindsey Stirling en YouTube-opvallende Jojo Siwa. Stirling en Siwa deden het goed tijdens hun beurten in de show – ze eindigden allebei op de tweede plaats in hun respectieve seizoenen.

Buisfilter

Abonneer je op dagelijkse Tubefilter Top Stories

Abonneren

Siwa’s tweede plaats kwam tijdens het 30e seizoen van DWTS. Een jaar later krijgt D’Amelio een reële kans om het beter te doen. De inwoner van Connecticut, die 145 miljoen volgers heeft op TikTok (alleen Khaby Lame heeft er meer), danste meer dan tien jaar competitief voordat ze haar carrière op sociale media lanceerde in 2019.

Ze heeft ook een geheim wapen: An in met een van de juryleden. TMZ, die als eerste het castingnieuws meldde, merkte op dat Charli D’Amelio met Derek Hough heeft gedanst in zijn tv-show. “Ik denk dat het heel gaaf zou zijn om een ​​van de zusjes D’Amelio te zien op [DWTS]’, zei Hough vorig jaar. “Charli is een echt getalenteerde danseres en ze verplettert het duidelijk in de inhoud, TikTok-wereld. Ik denk dat ze heel goed zou zijn.”

Vergeleken met haar dochter is Heidi D’Amelio een underdog, maar dat betekent niet dat ze een zeurpiet zal zijn. Ze heeft samen met haar dochter gedanst op TikTok en ze heeft een aantal vrij soepele bewegingen.

@charlidamelio momma @heididamelio dc @trvpandre @dejuane.mccoy @justinplaness ♬ It Will not Stop (feat. Chris Brown) [DWYR Radio Edit] – Sevyn Streeter

Seizoen 31 van DWTS zal de eerste zijn die in première gaat op een ander netwerk dan ABC. De wedstrijdserie gaat digitaal met een verhuizing naar Disney+. De eerste aflevering zal daar aankomen op 19 september.

Vanaf dit bericht heeft geen van de dansende D’Amelios hun status als . bevestigd DWTS deelnemers. Charli heeft niet getweet sinds ze het heeft verstrekt deze sprankelende updatedus we houden haar socials in de gaten terwijl we wachten op een formele aankondiging.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in