TikTok in rep en roer nadat Cynthia Parker-mis niet meer gevolgd werd door medemakers

0
11


gepubliceerd: 2022-11-04T17:53:01

Bijgewerkt: 2022-11-04T17:53:10

De TikTok-fanbase is in rep en roer nadat meerdere topbeïnvloeders Cynthia Parker hebben ontvolgd, een populaire maker op het platform die ook haar voormalige wederzijdse partners heeft ontvolgd.

TikTok-fans zijn in de war en zoeken naar antwoorden nadat dit laatste dramatische incident het platform heeft overgenomen.

In de nacht van 3 november ontvolgden meerdere TikTok-beïnvloeders Cynthia Parker op Instagram, waaronder namen als Sabrina Quesada, Nessa Barrett en Madi Monroe – allemaal TikTokers die vaak in haar video’s verschenen.

Cynthia Parker is een redelijk populaire TikToker met meer dan 4,8 miljoen volgers op de virale video-app. Ze heeft ook gedate met andere grote influencers, waaronder Chase Hudson (ex-vriend van Charli D’Amelio) en Quinton Griggs.

Cynthia Parker massa-ontvolgd door Nessa Barrett, Sab Quesada, meer

Nu is Cynthia massaal niet meer gevolgd door haar voormalige vrienden, waarbij Sab Quesada blijkbaar zelfs een bericht heeft verwijderd dat ze had geplaatst ter ere van Cynthia’s verjaardag.

TikTokRoom Cynthia Parker niet meer gevolgde kopieInstagram: tiktokroomtm

Dat is niet alles; fans hebben een mogelijke schaduw van Nessa en Sabrina opgemerkt, waarbij Sabrina een selfie van zichzelf en Nessa plaatste.

Nessa deelde de foto op sociale media, met het onderschrift: “My shawty bae forever and only u”, waarvan sommige fans denken dat het een gerichte oproep is naar Cynthia.

nessa barrett instagram verhaalInstagram: nessabarrett

Voor nu is het onduidelijk waarom al deze influencers Cynthia hebben ontvolgd, maar het is duidelijk dat het rundvlees niet eenzijdig is – Cynthia heeft ook al haar voormalige wederzijdse partners op Instagram ontvolgd, schijnbaar als vergelding voor dit laatste incident, of is ronduit geblokkeerd door hen.

Cynthia Parker ontvolgde Instagram-kopieInstagram: tiktokroomtm

Dit zou niet de eerste keer zijn dat een influencer plotseling en op mysterieuze wijze een paria op sociale media wordt; eerder dit jaar werd TikTok-ster Tayler Holder niet meer gevolgd door een hele reeks collega-makers nadat beschuldigingen van aanranding tegen hem waren opgedoken.

Voorlopig is het nog steeds onduidelijk waarom Cynthia niet meer wordt gevolgd, maar we houden je hier op Dexerto op de hoogte.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in