TikTok huurt Tropical Fruit Warehouse van IPUT

0
126


Socialmediabedrijf TikTok heeft een deal gesloten met IPUT Real Estate om de gehele ontwikkeling van Tropical Fruit Warehouse in Dublin voor lange termijn te verhuren.

Het Tropical Fruit Warehouse is een zes verdiepingen tellend kantoorgebouw aan de rivier, gelegen in het zuidelijke havengebied van Dublin.

IPUT zei dat de ontwikkeling het laatst overgebleven originele magazijn is aan de kades van Dublin, dat dateert uit 1892 en werd gebruikt voor de import van tropisch fruit in Ierland.

Het zei dat het gebouw is opgeleverd met de hoogste duurzaamheidskwalificaties in overeenstemming met IPUT’s verantwoorde investeringsstrategie.

Eerder deze maand meldde de Irish Times dat TikTok zich had teruggetrokken uit de gesprekken om meer dan 16.000 vierkante meter kantoorruimte te huren aan Sir John Rogerson’s Quay in de havengebieden.

Maar het bedrijf gaat door met plannen om te verhuizen naar het voormalige An Post Sorting Office, waar de meeste van de 1.000 nieuwe medewerkers die het momenteel aanwerft, gevestigd zullen zijn.

Niall Gaffney, IPUT Real Estate CEO, zei dat de deal van vandaag aantoont dat de vraag van wereldwijde gebruikers naar “hoogwaardige, duurzame kantoorruimte” in Dublin veerkrachtig blijft.

“We zijn langetermijninvesteerders in onroerend goed in Dublin en leveren marktleidende kantoor- en logistieke ontwikkelingen en we blijven een sterke vraag naar deze gebouwen zien”, voegde hij eraan toe.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in