TikTok HORROR als tiener breekt haar NEK in zieke virale uitdaging | VK | Nieuws

0
113


De achttienjarige Sarah Platt zei dat het “druk van leeftijdgenoten” was die haar ervan overtuigde om deel te nemen aan deze trend, die haar twee jaar geleden, toen ze nog 16 was, met meerdere verwondingen naar het ziekenhuis stuurde. was met haar vrienden op een hockeytoernooi, en haar vrienden plaagden haar en daagden haar uit om een ​​uitdaging aan te gaan die de “scull breaker” wordt genoemd, meldde de Mirror.

In soortgelijke video’s die op het socialemediaplatform zijn geüpload, zijn drie kinderen of tieners naast elkaar te zien staan.

De persoon in het midden springt in de lucht terwijl de andere twee met beide benen trappen, waardoor ze op de grond vallen en op hun hoofd landen.

Sarah werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht met drie gebroken botten, geen gevoel in haar rechterbeen en haar T5-wervels.

Nu kan ze gelukkig weer staan ​​en lopen, maar heeft ze nog steeds last van het ongeluk.

Het jonge meisje zei: “Het was gewoon een trend die op dat moment bestond. We dachten dat het leuk en grappig zou zijn om TikTok te maken, maar ik wilde niet echt meedoen omdat ik gewoon niet gekwetst wilde worden. Maar het was een beetje groepsdruk.

“Ik wil proberen mensen bewuster te maken dat ze het niet moeten doen, omdat het ertoe kan leiden dat iemand gewond raakt.”

De angstaanjagende uitdaging had in 2020 voor opschudding gezorgd toen het trending was.

TikTok had destijds aangekondigd dat het dergelijke inhoud zou verwijderen en publiceerde er een verklaring over.

De verklaring luidde: “We staan ​​geen inhoud toe die gevaarlijke uitdagingen aanmoedigt of repliceert die tot letsel kunnen leiden.

“In feite is het een schending van onze communityrichtlijnen en we zullen doorgaan met het verwijderen van dit soort inhoud van ons platform.

“Niemand wil dat zijn vrienden of familie gewond raken bij het filmen van een video of het proberen van een stunt.

“Het is niet grappig – en aangezien we dat soort inhoud verwijderen, zal je TikTok zeker niet beroemd worden.”

Sarah’s moeder, Jane Platt, zei: “We waren een van de gelukkigen. Ze leeft en loopt – godzijdank – maar we hebben daardoor natuurlijk met iets anders te maken.”

De woorden van de ouders komen op het moment dat Archie Battersbee op tragische wijze zijn leven verloor, waarbij zijn moeder beweerde dat het kwam nadat de jongen een soortgelijke trend had geprobeerd.

De moeder van de 12-jarige Archie deed een beroep op ouders om ervoor te zorgen dat hun kinderen niet deelnemen aan gevaarlijke virale uitdagingen.

Haar zoon werd door artsen hersenstamdood verklaard nadat ze vermoedde dat hij meedeed aan een TikTok-uitdaging.

Hollie Dance zei: “Alsjeblieft, alsjeblieft, ouders, ga het gesprek aan met je kinderen, want ik weet dat er een heleboel nieuwe online uitdagingen zijn.”

Ze voegde eraan toe: “Praat alsjeblieft met je kinderen, want ik denk dat dit begraven lijkt te zijn, weet je, en ik denk dat het belangrijk is.

“Ik wil niet dat een van de ouders heeft wat we hebben doorgemaakt en ik wil absoluut niet dat er nog meer kinderen om het leven komen.”LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in