dinsdag, januari 31, 2023
Home News TikTok-hond helpt lokale opvang

TikTok-hond helpt lokale opvang

0
41


GREENVILLE, SC (FOX Carolina) – GREENVILLE, SC (FOX Carolina) – Een man uit Piemonte en zijn beroemde hond gebruiken hun platform voorgoed.

Je hebt misschien hun virale video’s gezien. Teddy, en zijn eigenaar, Jonathan’s TikTok-account, aguyandagolden veroverden vorig jaar de sociale media stormenderhand.

“We houden ervan om te glimlachen. We maken graag inspirerende video’s. We houden ervan om gekke video’s te maken en mensen aan het lachen te maken, maar ik gebruik mijn platform gewoon graag om goed te doen’, zei Jonathan Lower.

Het account heeft nu meer dan 5 miljoen abonnees, maar Jonathan Lower had niet verwacht dat het zo groot zou worden.

“Ik was een makelaar en maakte gewoon video’s voor de lol, en we kregen een grote aanhang,” zei Lower, “Ik had geen ambities om een ​​beroemde TikToker te worden. Ik had geen idee dat het zou gebeuren.”

Mensen werden al snel verliefd op zijn drie jaar oude golden retriever, Teddy.

“We hebben zoveel verhalen gehad van mensen die met kanker in het ziekenhuis hebben gelegen en onze video’s hebben bekeken. We hebben tientallen video’s gekregen van kinderen in het ziekenhuis die lachen en dat soort dingen, dus ik denk dat mensen het gewoon leuk vinden om contact te maken met een hond en om te lachen, ‘zei Lower.

Hun eerste video ging viraal toen Jonathan een kast ombouwde tot een luxe hondenhok, uitgerust met een bed, tv en open haard.

“Het huis heeft ons op de been gebracht. Ik heb een diavoorstelling geplaatst. Het was mijn eerste video op TikTok. Het was slechts een diavoorstelling van het bouwproces van zijn huis. We werden wakker en van de ene op de andere dag hadden we 100.000 volgers.”

Binnen een paar maanden verliet Jonathan zijn vastgoedcarrière om fulltime video’s te maken met Teddy.

Jonathan zei dat het succes van de ene op de andere dag hen in staat stelt terug te geven. “Ik heb mezelf altijd voorgehouden dat als ik een platform had, ik het voorgoed zou willen gebruiken.

Elke maand kiezen ze een opvangcentrum in nood en doen ze donaties.

“Ik heb veel fans die vragen hoe ze kunnen doneren en een verschil kunnen maken. We hebben een oproep gedaan voor donaties en kunnen binnen enkele minuten duizenden dollars inzamelen’, zei Lower.

Deze week viel hun oog op een bericht van Anderson County Paws. De post zei dat het asiel voedsel voor huisdieren nodig had. Het duo sprong op sociale media en haalde ’s nachts meer dan $ 5.000 op.

Ze kopen voedsel en benodigdheden om vrijdag bij het asiel te bezorgen.

“Het is geweldig om te kunnen doneren en een verandering teweeg te brengen in de gemeenschap,” zei Lower.

Bezoek aguyandagolden op TikTok om erachter te komen hoe je kunt helpen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in