TikTok helpt Bebe Rexha en David Guetta om een ​​wegwerpremix van Club Classic ‘Blue’ terug te brengen – Rolling Stone

0
136


Rexha belt Rollende steen zij en Guetta hebben de “nostalgische” remix zo “natuurlijk” in elkaar gezet

TikTok is het bedankt voor deze. Nadat een fragment van hun nummer viraal ging op het socialemediaplatform, met een indrukwekkende 500 miljoen views, brachten David Guetta en Bebe Rexha officieel “I’m Good (Blue)” uit, hun moderne remake van de clubknaller uit 1998 “Blue ( Da Ba Dee)” van de Italiaanse outfit Eiffel 65.

“Het gaat goed met me en ik voel me goed. Schat, ik ga de beste nacht van mijn leven hebben’, zingt Rexha over de iconische keyboardriff van het nummer Eiffel 65. ‘En waar het me ook brengt, ik ben klaar voor de rit. Schat, ik weet niet of ik goed ben en dat ik me goed voel.”

Guetta en Rexha remixten het nummer “jaren geleden” en hadden het nooit uitgebracht – maar dankzij de virale verspreiding op sociale media besloten de twee om het een officiële release te geven. “Ik heb geen idee hoe het op TikTok is gekomen, maar ik vind het geweldig!” zei Rexha.

“Het is nostalgisch naar toen ik jonger was”, vertelt Rexha Rollende steen. “Luisteren naar het originele nummer van Eiffel 65 en het was gewoon een leuke plaat die we op natuurlijke wijze in elkaar hebben gezet.”

Guetta speelde het nummer terug op Miami EDM festival, Ultra, in 2017. “We hebben deze demo opgenomen met @BebeRexha een paar jaar geleden”, schreef Guetta eerder deze maand op TikTok. “Ik speelde voor het eerst bij Ultra in 2017. TikTok Magic ✨ maakt het nu een paar weken trend. Moeten we het vrijgeven?”

Rexha nam haar zang opnieuw op voor het nummer en deelde een clip op haar TikTok voordat ze zichzelf liet zien dat ze feedback gaf op de zang en ‘volgende week’ schreef in het bijschrift.

Het nummer volgt op de release van “Break My Heart Myself” met Itzy. Ze werkte vorig jaar ook samen met Guetta aan ‘Family’, met optredens van Ty Dolla $ign en A Boogie wit da Hoodie. Ze bracht ook haar album uit Betere fouten afgelopen jaar.

Guetta heeft ondertussen de liefde voor nostalgie van het publiek uitgebuit in recente releases. Hij dropte eerder dit jaar een remix van Daft Punk’s “Satisfaction”.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in