TikTok heeft zich gerealiseerd dat de Gen Z-shake het nieuwste equivalent is van de Millennial-pauze

0
46


Ik ben bang om te denken wat de boomers doen

Millennials en Gen Z vinden het heerlijk om te zeggen wie de overhand heeft. En geen van ons kent vrede totdat ze zich tevreden voelen met het verslaan van de andere generatie in een of andere vorm. Als er één ding is waar Gen Z dol op is, dan is het ervoor zorgen dat millennials zich oud voelen met hun stomme, dwaze eigenaardigheden. Onlangs bedachten we de millennial-pauze, die adem die millennials doen voordat ze in een video beginnen te spreken.

Je zult merken dat Taylor Swift de Millennial-ademhaling doet – ze is er zo schuldig aan. Bekijk een TikTok van haar en je zult zien hoe adembenemend het werkelijk is.

Het is duidelijk dat de millennials het beu waren om voor de gek gehouden te worden en besloten iets te bedenken wat ze over Gen Z konden zeggen. Dus bedachten ze de Gen Z-shake. Je zult jezelf er niet op kunnen betrappen dat je het niet meer doet, het is onmogelijk. Hier is een overzicht van wat de Gen Z-shake eigenlijk is.

De Gen Z-shake uitgelegd

Volgens TikTok is de Gen Z-shake iets dat we doen voordat we een video maken en het is slecht. Nu merk je het in elke TikTok die je de rest van je leven bekijkt. Je zult Gen Z hun camera lichtjes zien schudden tijdens het opnemen voordat ze hun telefoon op een hard oppervlak neerleggen.

Gerelateerde verhalen aanbevolen door deze schrijver:

• TikTok zegt dat deze man het ‘Hiccup Effect’ heeft, dus hier is een overzicht van wat het eigenlijk betekent

• Zacht leven uitgelegd: de nieuwe, prachtige manier van leven die goed is voor je ziel

• Lashlighting en finish om 17.00 uur: hier is Mikayla Nogueira’s geschiedenis van TikTok-controverses

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in