TikTok heeft iets te zeggen over deze Cracker Barrel Steak Review

0
112


Cracker Barrel heeft al lang een probleem om betrokken te raken bij schandalen. Momenteel heeft het een aantal slechte opmerkingen gekregen van TikToker Max the Meat Guy, die een videoreview deed van een biefstuk terwijl hij in het bed van zijn pick-up zat, zoals elke echte Cracker Barrel-liefhebber zou doen.

Max bestelde een entrecote, die volgens hem “extreem dun was, maar de korst was niet verschrikkelijk.” Hij zei dat de smaak “behoorlijk goed” was en dat het “goed gekruid was”, maar toen hij het probeerde door te slikken, zei hij: “Ik kreeg dat nauwelijks binnen” na “veel kauwen”.

Hoewel Max niet overdreven hard was en de hele maaltijd een score van 51 op 100 gaf, vonden veel commentatoren dat hij het restaurant geen recht deed. “Biefstuk is niet het ding om daar te komen. “Chicken n dumplins!” zei een persoon, die een liefde voor kip en dumplings herhaalde die velen herhaalden. Weer anderen zeiden dat Max verschillende kanten had moeten kiezen. van hun beste kant”, suggereerde een commentator. “Je hebt duidelijk de Mac n-kaas niet gehad”, zei een ander. Misschien moet de keten zijn Peppermill Grill Sirloin Steak Tips (per Twitter). Aan het eind van de dag lijkt de les te zijn dat Cracker Barrel geen steakhouse is, en iedereen die daarheen gaat, moet voorzichtiger zijn met de juiste volgorde om te voorkomen dat ze middelmatig vlees verstikken zoals Max deed.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in