TikTok heeft een jeanshack om het perfecte paar te vinden – zonder ze uit te proberen

0
89


Jeans kopen kan frustrerend zijn, vooral als er een lange rij staat voor de paskamer (hallo, Zara) of als je vier paar hebt geprobeerd zonder geluk.

Maar nu heeft TikTok een grote truc uitgedeeld waarmee je zogenaamd de perfecte spijkerbroek of broek uit het rek kunt kiezen, zonder ze zelfs maar aan te passen.

Contentmakers noemen deze hack de ‘nektruc’, wat klinkt als een goocheltruc, maar geloof me, dat is het niet. En zoals alle beste TikTok-hacks, is het nu ook op Twitter en Instagram terechtgekomen.

Om de truc uit te voeren, kies je gewoon een spijkerbroek van de plank en trek je de taille van de spijkerbroek om je nek. Als de uiteinden van de taille om je nek reiken, dan is het naar verluidt een perfecte pasvorm. Als ze elkaar helemaal niet raken, is de spijkerbroek vermoedelijk te klein. En als de randen elkaar volledig kruisen, zit de jeans te strak.

De uitdrukking “jeanshack” heeft maar liefst 275,9 miljoen views op TikTok alleen, waarbij sommige gebruikers hun dank uitspreken voor de trend, terwijl anderen het ontkrachten en het een leugen noemen.

Terwijl een TikTok-gebruiker opmerkte: “Ik heb dit werk niet gehad. OOIT.” Een ander antwoordde: “Het werkt voor mij als ze rekbaar zijn” en een derde stemde in: “Werkt voor mij elke keer.”

Dus, werkt de nektruc van TikTok echt?

Personal stylist Sian Clarke vertelt HuffPost UK dat ze “twijfelachtig is over deze hack”.

“Ik kan aan de opmerkingen zien dat het voor sommigen werkt, maar niet voor anderen, dus het lijkt op marmite – het werkt of het werkt niet, wat verwarrend en nutteloos is voor iedereen”, zegt ze.

“Mijn zorg is dat de hack uiteindelijk in de taille past, maar hoe zit het met een perfecte pasvorm over de heupen, op de onderrug, zodat je je ondergoed, de dijen en de lengte niet laat zien, wat de ultieme sleutel is om een perfect passende jeans.”

Echt, de nauwkeurigheid van deze hack komt neer op lichaamstype en in de onderstaande video bewijst influencer Allison Clausen dat het niet voor iedereen werkt.

Dus daar heb je het. Probeer de hack een keer en kijk of het voor u werkt. Als dat zo is, geweldig, dan kun je die wachtrijen in de paskamer overslaan. En zo niet, zorg er dan voor dat je het bonnetje van die jeans bewaart.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in