TikTok heeft een enorme bewerkingsfout ontdekt in seizoen drie van Emily in Parijs

0
9


Hoe heeft niemand in het productieteam dit opgepikt?!

Je hebt me niet nodig om je te vertellen dat Emily in Parijs rotzooi is, maar daarom houden we ervan. Er is echter afval en dan zijn er vrij duidelijke, enorme continuïteitsfouten. Verras verrassing! TikTok heeft ontdekt wat het noemt een enorme bewerkingsfout in seizoen drie van Emily in Parijs.

In aflevering drie van het laatste seizoen ging Emily naar een hotelkamer om Madeline te bezoeken. Daarna liep ze naar een enorme erker, met uitzicht op de Eiffeltoren aan de linkerkant. Opmerking: Linkerkant. Toen Emily echter dichter bij het raam kwam, leek de Eiffeltoren op magische wijze van het linkerraam naar rechts te zijn gesprongen. Letterlijk recht voor onze ogen.

Bekijk hier de schijnbare Emily in Paris seizoen drie bewerkingsfout:

Hoe heeft niemand dit opgemerkt, alsjeblieft? Natuurlijk scheurt het commentaargedeelte van de TikTok in de clip, met één persoon die de show “Emily in Universal Studios” noemt, wat ik te zeggen heb, is nogal een grap. “Ik dacht dat ik de enige was die het opmerkte tijdens deze scène”, merkte een persoon op. ‘Je wist het niet? Parijs heeft twee Eiffeltorens!” zei een ander.

De video is meer dan 700.000 keer bekeken en heeft bijna 25.000 likes, dus het is duidelijk dat veel mensen zich afvragen wat hier aan de hand is. Hoe dan ook, ik zou nog steeds 45 seizoenen nemen en ze allemaal binge-watchen, hoe rommelig deze show ook is. Einde van.

Seizoen drie van Emily in Paris is nu beschikbaar op Netflix. Voor al het laatste Netflix-nieuws, drops, quizzen en memes zoals The Holy Church of Netflix op Facebook.

Gerelateerde verhalen aanbevolen door deze schrijver:

• Stop met kwijlen over Alfie en Gabriel en geniet van deze 31 memes van seizoen drie van Emily in Parijs

• Emily in Parijs houdt van levens: dit is met wie alle castleden in het echte leven aan het daten zijn

• Emily in Paris cast nettowaarde: wie is de rijkste ster van de show?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in