TikTok haalt inspiratie uit BeReal en lanceert experimentele ‘Now’-functie / Digital Information World

0
94


Het lijkt erop dat Instagram niet de enige is die op de dagelijkse trend van het delen van afbeeldingen springt. En dat komt omdat we meer nieuws hebben over TikTok, geïnspireerd door BeReal en een nieuw experiment lanceren.

De functie zal gebruikers vragen om een ​​nieuwe afbeelding via een van hun camera’s te plaatsen. De andere optie is om een ​​video van 10 seconden op te zetten om vrienden te informeren over je dagelijkse taken of routine. Alle gebruikers krijgen een heel klein en discreet venster om hun gegevens te delen nadat ze de willekeurig getimede prompt hebben ontvangen.

Je kunt het zien als je volgende update met betrekking tot de visuele status.

Deze nieuwe test is ontworpen om de komende weken plaats te vinden, zoals deze week door de app wordt bevestigd. Bovendien zal het beschikbaar zijn via de gebruikelijke Amerikaanse app. Het kan echter zijn dat u het uw volgende favoriete speciale app in verschillende landen vindt.

Wat niet verrassend is, is dat nogal wat functies zeer beperkt zijn voor tieners. Daarom zal iedereen die in de app wordt gezien tussen de 13 en 15 jaar commentaar krijgen van zijn naaste vrienden. Ondertussen krijg je tot je 18e geen kans om content te delen via Explore.

We zullen niet liegen; het nieuws is zeker heel interessant. Aartsrivalen voor de populaire korte video-app worden immers vaak gezien met inspiratie van TikTok. Nu lijken de rollen omgedraaid te zijn, en het is spannend om te zien.

We begrijpen zeker waarom de app ervoor heeft gekozen om deze weg in te slaan. Het kernconcept van BeReal overnemen, betekent dagelijkse berichten plaatsen, en dat zal ervoor zorgen dat gebruikers terugkeren naar de app voor meer inhoud. Wat wil een platform nog meer?

Op dezelfde manier krijg je de kans om je sociale kring en vrienden meer te waarderen met dit idee genaamd Nu. Wie weet, kan het een enorme game-changer voor het platform blijken te zijn.

Lees volgende: Instagram’s baas onder druk als app achter aartsrivalen TikTok en YouTube in alle dimensies valt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in