TikTok gebruikt Super Bowl om merken te verkopen via livestreaming

0
42


TikTok gebruikt zijn feest op de achterklep, geproduceerd voor de Super Bowl, om de app te promoten als een live bestemming voor grote merken en om een ​​groter deel van de realtime marketingdollars rond het spel te winnen.

Vorige week kondigde TikTok de headline-acts aan voor zijn derde NFL TikTok Tailgate-livestream, met Jason Derulo en The Black Keys. De show is TikTok’s beste kans om adverteerders te overtuigen dat het een bestemming is voor live programmering met de volle aandacht van Gen Z.

TikTok heeft marketingpraatjes gestuurd naar bureaus die grote merken vertegenwoordigen om te adverteren rond de achterklepshow, een live optreden voorafgaand aan de Big Game op 12 februari. het spel’, zei een directeur van een bureau, die het voorstel ontving. “Het pakket voor de achterklep is groter geworden. Het is uitgebreider en TikTok probeert ook sponsors te pushen, met mediatoezeggingen, om meer prestatiemarketing op de app te doen.

De advertentiedeals rond TikTok’s achterklep omvatten TikTok-overnames, die merken maximale zichtbaarheid geven voor advertenties die worden geladen wanneer gebruikers de app voor het eerst openen. Er zijn ook productvermeldingen en plaatsingen in de livestream van de festiviteiten. Merken werken ook samen met makers, die aangepaste inhoud kunnen plaatsen. En de adverteerders krijgen advertentiecampagnes die worden uitgevoerd in de week voorafgaand aan de wedstrijd en daarna, zei de directeur van het bureau. Sommige van de advertentiepakketten kosten tussen de $ 2 miljoen en $ 4 miljoen, afhankelijk van de duur van de toezegging van merken, zei de directeur van het bureau.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in