TikTok-gebruikers zijn gefascineerd door de getatoeëerde sproeten van deze vrouw

0
100


Een Australische tatoeëerder is viraal gegaan na het delen van de geïnkte sproeten van haar cliënt.

In een clip die meer dan 3,5 miljoen views trok, deelde Daisy (@daisylovesick) de ingewikkelde gezichtstatoeages van de vrouw, waarbij ze vermeldde dat ze 900 mijl had gereisd voor de afspraak. “GEOBSESSED met deze sproetentattoos”, schreef ze als bijschrift.

De clip toonde een ‘voor’-foto van de vrouw, kort gevolgd door het eindresultaat. Haar huid zag er rood en gezwollen uit, maar Daisy zei snel dat het volkomen normaal was na de tatoeage.

Ze zei: “Vaak zullen de sproeten er zo uitzien direct nadat ze klaar zijn,

“Mijn klanten zijn er volledig op voorbereid dat ze zo de studio uit gaan lopen.”

Daisy voegde eraan toe: “Ik ben zo absoluut geobsedeerd door hoe deze sproeten eruit kwamen. Ik ben zo, zo blij, ik hou vooral van al die prachtige over de neus.”

Aanmelden naar onze gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

@daisylovesick

GEobsedeerd door deze sproetentattoos ✨ #freckletattoo #facetattoo #cosmetictattooartist #tattooartist

Sommige gebruikers bleven in de war en stelden simpelweg de vraag “waarom?” Een TikToker antwoordde gekscherend: “WIE ZOU SPROETEN TATTEREN? Dat zou ik doen. Mijn hele familie heeft sproeten van me.”

Veel meer suggereerden dat de clip hun trypofobie, een sterke angst of afkeer van dicht opeengepakte gaten, veroorzaakte.

Een zei: “trypofobie piekt”, terwijl een ander herhaalde: “Mijn trypofobie kwam in de chat binnen”.

De klant gaf zelf commentaar op de clip en bedankte Daisy voor haar werk: “ITS MEEEhahaha Ik ben zo verliefd op deze, heel erg bedankt”.

Daisy heeft de neiging om de verrekende resultaten te delen op Instagram. In een recent bericht deelde ze de genezen “lichtbedekkende sproeten” van een afzonderlijke cliënt en mensen waren er dol op.

“Ze zijn perfect”, zei de een, terwijl een ander vroeg: “Werk je met klanten uit andere landen? Omdat deze Amerikaan misschien op een vlucht moet stappen!”

Laat je stem horen in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel door de indy100-ranglijst te helpen stijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in