TikTok-gebruikers wenden zich tot Costco als hun nieuwe modebestemming

0
159


De laatste trends op TikTok veranderen voortdurend met de snelheid van de bliksem, met de nieuwste hype is Costco goedkope kleding!

Dat klopt – gebruikers op het platform wenden zich tot de groothandel om geweldige aanbiedingen voor merkkleding te vinden met prijzen die ze nergens anders kunnen vinden.

Shoppers gaan meestal naar Costco voor geweldige deals voor bulkboodschappen, maar TikTok-gebruikers hebben een nieuwe manier van winkelen geïntroduceerd in de warenhuisclub, waardoor het een go-to is voor stijlvolle high-end mode-vondsten.

Deze nieuwe trend bestaat uit mensen die pronken met de fantastische deals die ze in de winkel hebben gevonden, waaronder items van populaire merken zoals Puma, Calvin Klein, FILA, Hunter, Eddie Bauer en zelfs ontwerpers zoals Givenchy en Valentino.

Talloze TikTok-gebruikers zoeken naar ‘Costco-kledingvondsten’ om te zien wat voor soort koopjes mensen scoren. Volgens Retail Wire is de zoekterm al 1,8 miljard keer bekeken. Andere populaire hashtags waar gebruikers naar zoeken zijn #costcofashion met 5,9 miljoen views, #costcoclothes met 5,3 miljoen views en #costcofashionfinds met 3,9 miljoen views.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in