TikTok-gebruiker zegt dat salon haar $ 88 in rekening heeft gebracht om haar pony te trimmen nadat ze haar gratis haardiensten had aangeboden, Singapore News

0
82


Sponsoring betekent niet altijd gratis.

TikTok-gebruiker Amanda01wong ontdekte dit tijdens een recente reis naar een kapsalon die haar had benaderd om haar “haardiensten” aan te bieden in ruil voor een post.

Op zaterdag (10 september) deelde Wong haar verhaal op TikTok over hoe een kapsalon contact met haar had opgenomen om haar “haardiensten” aan te bieden in ruil voor een post.

“Wat ze me aanbood, was in feite een eenmalige haarkleurbehandeling en een trimbeurt, zei Wong, die bijna 51.000 volgers heeft op het platform voor het delen van video’s.

@amanda01wong

Duurste kapsel in mijn leven….

♬ origineel geluid – Amanda

In de salon vertelde Wong het personeel dat ze de lengte van haar haar wilde behouden en alleen een “gordijnpony” wilde. Ze kreeg te horen dat “er extra kosten zouden zijn om mijn pony te knippen”.

Wong was het daarmee eens en dacht: “Hoe duur kan het knippen van je pony zijn, toch?”

Ze vertelde toen dat de stylist haar had verteld dat ze sommige haarpunten zou knippen als ze droog waren, en “om het er netter uit te laten zien”, waaraan ze hen eraan herinnerde “niet te veel te knippen”.

Nadat haar haarkleur was gedaan, vertelde Wong dat het salonpersoneel vroeg of ze een haarbehandeling wilde toevoegen vanwege de droge toestand van haar haar. Ze boden ook een “expresbehandeling” aan, omdat Wong hen vertelde dat ze er geen tijd voor had.

Ze weigerde echter snel toen ze erachter kwam dat de behandeling $ 176 zou kosten.

“Dus ik zei tegen haar dat het niet uitmaakt, het is oké, misschien betaal ik gewoon voor het knippen.”

Toen kreeg ze te horen dat het knippen $ 88 kostte.

“En toen had ik zoiets van WTF. Omdat ik dacht dat het grootste deel van de kosten zou komen van de behandeling, niet echt van het kapsel.”

Wong legde uit dat terwijl ze “freaking” was pie seh (beschaamd)”, koos ze er destijds voor om haar moeder te houden, en ook omdat haar haar er “niet slecht” uitzag na het föhnen.

“Maar na een tijdje begon mijn kapsel er heel raar uit te zien,” vervolgde ze, terwijl Wong opmerkingen begon te krijgen van collega’s dat de snit “ongelijkmatig en schokkerig” was.

Ook Wongs vrienden spraken hun ongeloof uit dat ze ‘daar $ 88 voor had betaald’ nadat ze foto’s van haar verse snit naar hen had gestuurd.

“Ze hebben me een wolvensnede gegeven, denk ik, maar het was echt niet waar ik om vroeg”, zei Wong, eraan toevoegend dat de “gordijnpony zo erg is, serieus”.

alt

Wong klaagde vervolgens bij de salon dat ze teveel in rekening had gebracht voor het knippen van de pony, waarop ze antwoordden dat het was omdat “de directeur je haar knipte, dus dat zijn haar tarieven”.

Wong merkte in de video op dat het de salon was die de afspraak maakte en “als ik wist dat haar tarieven $ 88 waren, zou ik er niet eens voor zijn gegaan”.

Wong’s grootste klacht lijkt echter te zijn dat “de korting zo slecht is”, klaagde dat het “slechts $ 18 zou zijn op basis van hun tarieven”.

“En nu moet ik meer betalen om het te laten repareren”, zei Wong, eraan toevoegend in haar post dat het “het duurste kapsel in mijn leven” was.

Commentatoren stonden sympathiek tegenover Wongs situatie, en hoewel haar werd gevraagd de salon te noemen, heeft Wong dat tot nu toe geweigerd uit angst om in de problemen te komen.

“Ik wilde gewoon mijn ervaring delen om mensen altijd te laten weten wat de extra kosten zijn.”

alt

Anderen merkten echter op dat het “een gebruikelijke tactiek is om klanten binnen te halen”.

alt

candicecai@asiaone.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in