TikTok-gebruiker vindt side-hustle in loyaliteitscontroles

0
23


Onlangs in de pijplijn van TikTok’s die zijn weg naar Twitter vond, vond een gebruiker een lucratieve dating-drukte – en het geeft manipulatief.

TikTok-gebruiker die de naam Markio draagt, nam het op zich om loyaliteitscontroles uit te voeren. Mensen doen dit al sinds het begin der tijden – je weet wel, meerval je geliefde en kijk of ze ‘vals spelen’. Het is manipulatief, maar voor sommigen klaart het de klus.

Welnu, voor deze TikTok-maker heeft hij een eeuwenoude manipulatietactiek veranderd in een winstgevende bijzaak. Om hun partner te “vangen” die volgens hen vals speelt, betalen mannen Markio om via DM met hun partners te flirten en te kijken hoe ze reageren.

In het onderstaande geval bood een man aan om de prijs te verdubbelen als zijn vriendin zou toegeven.

Bekijk de TikTok hieronder om getuige te zijn van de chaos uit de eerste hand.

Loyaliteitscontroles zijn manipulatief en zijn geworteld in onzekerheid. Zoals gecertificeerd relatietherapeut Lee Phillips vertelde: “Een loyaliteitscheque” kan giftig zijn in een relatie omdat het een machtsstrijd of breuk kan veroorzaken tussen twee mensen waarbij de ene partner niet kan vertrouwen en de andere graag vertrouwd wil worden. Het is ook gênant en beschamend voor de partner die de loyaliteitscontrole moet doorstaan. Dit soort manipulatie kan ertoe leiden dat ze de relatie verlaten.” Dus voordat je je partner per ongeluk wegduwt vanwege onzekerheid – controleer jezelf.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in