TikTok-gebruiker vertelt over hilarische ontmoeting met Mark Wahlberg in virale video

0
118


De acteur was vandaag jaar oud toen hij erachter kwam wat Airdrop was.

Mark Wahlberg leert alle hippe nieuwe dingen die “kinderen” tegenwoordig doen!

EEN TikTok gebruiker, wiens naam Nadia is (nadiasultanx op de app), deelde een lief verhaal over een ontmoeting die ze had met de acteur.

In de video is te zien hoe de fan voor de camera zit met tekst op het scherm met de tekst ‘verhaaltijd – Mark Wahlberg’. Ze begint het verhaal door te zeggen: “Oké, ik heb het grappigste verhaal om jullie te vertellen.”

De jonge vrouw zegt verder: “Dus eigenlijk was ik aan het lunchen in LA, en plotseling stopt deze TMZ-bus en begint te schreeuwen in onze richting.”

“Ze zijn als ‘oh mijn god, Mark, Mark, Mark’,” zei ze terwijl ze met haar armen zwaaide voordat ze verder ging met het verhaal. “En ik kijk achter me en Mark Wahlberg is alsof hij aan de tafel vlak achter me zit, dus ik begon selfies te maken”, zei ze giechelend voordat ze de foto liet zien die ze nam met behulp van de groene schermfunctie van de app.

De foto toont Nadia zittend aan een tafel poserend met haar hoofd op haar wang terwijl ze haar tong uitsteekt, en Wahlberg staat achter haar terwijl hij praat met iemand die restaurantpersoneel lijkt te zijn.

Ze gaat verder met het verhaal en gebruikt de foto als achtergrond voor de video: “En ik wilde deze foto naar mijn vriend Airdroppen, dus ik zie dat Airdrop van Mark Wahlberg aan staat, dus ik Airdrop hem deze foto”, zegt Nadia terwijl ze gebaart naar de snap die achter haar wordt getoond voordat ze in haar handen lacht.

“En ik had zoiets van, wat dan ook, hij zal deze Airdrop niet eens accepteren, maar alsof het grappig voor mij was,” zei ze voordat ze verder ging met te zeggen dat hij inderdaad de Airdrop-foto accepteerde!

Ze merkt op dat de acteur uiteindelijk naar haar tafel kwam nadat hij het Airdrop-verzoek had geaccepteerd, waar hij zich afvroeg hoe ze uiteindelijk aan zijn telefoonnummer kwam. Oh, Marky.

Terwijl hij met de fan praatte, zei Wahlberg: “Hé Nadia, bedankt voor de foto, hoe kom je aan mijn nummer?” Ze antwoordde toen: “Ik heb je nummer niet gekregen, ik heb je zojuist de foto doorgestuurd”, waarop de… vader is thuis ster antwoordde: “Ik weet niet wat dat betekent.”

De fan lachte en zei verder dat de acteur “erg aardig” was. Ze merkte op dat Wahlberg een tijdje met haar en haar vriend praatte en vroeg of ze van hun maaltijd genoten.

Bekijk het originele artikel om ingesloten media te zien.

Het nieuwste project van de acteur, Tijd voor mezelf, werd uitgebracht op 26 augustus. De filmsterren Kevin Hart en Regina Hall en volgt Hart, een thuisblijvende vader die eindelijk wat “me-time” vond – met zijn beste jeugdvriend (Wahlberg), dat wil zeggen – voor het eerst in jaren terwijl zijn vrouw en kinderen weg zijn.

Je kunt streamen Tijd voor mezelf nu op Netflix!

Meer nieuws:

Hoe krijg je gratis een nieuw uitgebrachte Wingstop Chicken Sandwich?

Chris Rock opent zich over zijn Oscars 2023 Hosting-aanbiedingsbesluit

• ‘This Is Us’ Star onthult welk beroemd koppel de Pearson Family Car heeft gekocht

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in