TikTok-gebruiker valt 70 kg af nadat vriendin hem dumpte omdat hij “te dik” was

0
113


Maar de reden dat Puvi, die 70 kg verloor, veel aandacht van het internet kreeg, is dat zijn lichaamstransformatie een passend antwoord lijkt te zijn op zijn vriendin, die hem naar verluidt dumpte omdat hij ’te dik’ was.

TikTok-gebruiker valt 70 kg af nadat vriendin hem dumpte omdat hij

Tik Tok-gebruiker gedumpt door vriendin omdat hij ’te dik’ is, verliest 70 kg.[Instagram@npuvi96]

Onnodig te zeggen dat de trend voor en na het internet stormenderhand heeft veroverd. De trend voor versus na, die de afgelopen maanden aan de gang is, heeft ervoor gezorgd dat bijna elke gebruiker van sociale media de kar heeft getrokken en twee foto’s heeft geplaatst die de verandering in hun leven laten zien. En lichaamstransformatie is het meest populaire onderwerp onder de voor- en na-trend.

Onlangs heeft een TikTok-gebruiker Puvi ook zijn voor- en na-transformatiefoto’s gedeeld. Maar de reden dat Puvi, die 70 kg verloor, veel aandacht van internet kreeg, is dat zijn lichaamstransformatie een passend antwoord lijkt te zijn op zijn vriendin, die naar verluidt hem gedumpt omdat hij “te dik” was. En nu zijn knappe transformatie na zijn breuk heeft gebruikers van sociale media verbijsterd.

Volgens Daily Star begon Puvi zich bewust te worden van zijn lichaam nadat zijn partner dingen beëindigde vanwege zijn gewicht. En daarom leidde dit ertoe dat Puvi besloot zijn leven te veranderen en naar de sportschool te gaan. Puvi plaatste op 9 februari voor- en na-foto’s van zichzelf op zijn Instagram-account, waarop een enorme lichaamstransformatie te zien is die hij in een jaar tijd bereikte. Terwijl hij de foto’s plaatste, schreef hij in het bijschrift: “Eerste foto: 14/01/2021 144kg. Tweede foto: 08/02/2022 74kg. Ik voel me een andere man, op de eerste foto kan ik letterlijk het verdriet in mijn ogen zien, ik was op een vreselijke plek, maar nu kan ik weer dingen doen, mensen kijken anders naar me, ik kijk anders naar mezelf, en kreeg mijn leven en mijn vertrouwen terug, echt vernederd de steun ook, veel liefs jongens.”

Op de eerste foto leek Puvi een voller figuur met een grote uitpuilende buik. Op de volgende foto ziet hij er echter onherkenbaar uit met zijn gescheurde lichaamsbouw met gespierde armen en keiharde buikspieren, die hij kreeg nadat hij 70 kg was afgevallen. Onder verwijzing naar Puvi’s video citeerde Daily Star hem als volgt: “Je meisje heeft je verlaten omdat je te dik bent geworden.” Puvi plaatste een video op zijn Instagram die zijn reis naar gewichtsverlies volgt. De video is een montage van verschillende clips waarin Puvi zich overgeeft aan verschillende oefeningen.

Het commentaargedeelte van het bericht wordt overspoeld met ontelbare complimenten. Een gebruiker merkte op: “Ik moest de video een paar keer bekijken. Was ervan overtuigd dat het een ander persoon was. Goed gedaan. Zeer inspirerend.” Een ander merkte op: “Uitstekende transformatie bro.” een derde gebruiker schreef: “Mijn kerel is een heel ander persoon geworden.”

Lees alle Laatste nieuws, Trending Nieuws, Cricket Nieuws, Bollywood-nieuws,
India Nieuws en Nieuws hier. Volg ons op facebook, Twitter en Instagram.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in