TikTok-gebruiker start Costco-trend: kwaliteitsmerken voor een koopje

0
118


TikTok-account Costco Couture heeft flink wat stof doen opwaaien over een nieuwe trend: couturemode vinden voor Costco-prijzen.

Het magazijn dat alleen voor leden is, staat erom bekend dat het shoppers helpt geld te besparen door boodschappen en huishoudelijke producten in bulk te haken. De website van Costco prijst echter ook “lage magazijnprijzen op merkkleding” voor zowel mannen als vrouwen.

ticker Veiligheid Laatst Wijziging Wijziging %
KOSTEN COSTCO GROOTHANDEL CORP. 531,82 -18,95 -3,44%

KUNT U BIJ COSTCO WINKELEN ZONDER LIDMAATSCHAP? EEN OVERZICHT VAN DE LIDMAATSCHAPSPLANNEN VAN DE RETAIL GIANT

Al meer dan een jaar test TikTok-gebruiker Jennifer Maldonado die claim via haar account, CostcoCouture.

Maldonado – die tien jaar als groothandel werkte voor merken als Levi’s en Free People – vertelde FOX Business dat ze een fervent fan werd van Costco’s kledingselectie tijdens de begindagen van de COVID-19-pandemie.

Costco

Klanten winkelen voor kleding in een Costco-winkel op 13 juli 2021 in Novato, Californië. (Justin Sullivan/Getty Images / Getty Images)

“Toen ik daar was en gewoon een beetje door de winkel dwaalde, merkte ik al snel dat de merken die Costco droeg … vergelijkbaar waren met Macy’s of Nordstrom,” zei Maldonado.

“De kwaliteit van de kleding is echter wat me echt opviel”, voegde ze eraan toe.

ticker Veiligheid Laatst Wijziging Wijziging %
M MACY’S INC. 18.46 -0.59 -3,12%
JWN NORDSTROM INC. 18.04 -0,38 -2,04%

In het voorjaar van 2021 herkende ze dat mensen Costco-vondsten online deelden, maar er waren geen accounts die uitsluitend op Costco-kleding waren gericht. Dus begon ze er een in mei 2021. Sindsdien reist Maldonado twee keer per week naar verschillende Costco-magazijnen in de omgeving van Los Angeles en bekijkt ze een verscheidenheid aan kleding.

WALMART EN DE PIONIERSVROUW, REE DRUMMOND, SERVEERSTIJL MET NIEUWE KLEDING

Maldonado – wiens account wordt beschreven als “couturemode voor Costco-prijzen” – zal producten bevatten van bekende merken zoals Calvin Klein, Hurley, Eddie Bauer, Tommy Hilfiger, Puma en Adidas. Andere high-end modemerken zoals Salvatore Ferragamo, Givenchy en Chanel zijn echter ook te vinden op de website van de retailer, voegde ze eraan toe.

Maldonado zal echter ook op zoek gaan naar kleinere merken zoals 32 Degrees en Mondetta, omdat haar uiteindelijke doel is om kwaliteitsproducten te vinden, zei ze.

Costco

Een shopper die een beschermend masker draagt, kijkt naar kleding die te koop is in een Costco-winkel in San Francisco, Californië, woensdag 3 maart 2021. (David Paul Morris/Bloomberg via Getty Images / Getty Images)

De trend slaat aan. Het account heeft al meer dan 22.000 volgers en sommige van haar video’s hebben al meer dan 600.000 views gegenereerd.

Maldonado erkende het belang van deze rekening, vooral omdat de inflatie in de buurt van het hoogste niveau in vier decennia blijft.

“Met de economie zoals die is… willen mensen geen bootlading geld uitgeven aan snelle mode,” zei ze. “We willen iets krijgen dat trendy is, van geweldige kwaliteit, maar dat gaat de bank niet kapot maken.”

MACY’S VERLAAGT prognoses voor het hele jaar, aangezien de inflatie de bestedingen van de afdelingswinkels treft

Maldonado is ook niet de enige die de aandacht van gebruikers trekt.

Bijna twee miljard mensen hebben al gezocht op de term ‘Costco kledingvondsten’ op het social media platform. TikTok vermeldde ook verschillende makers die ook inhoud plaatsen met betrekking tot Costco-kleding, waaronder Bargainhuntertx en Melaniewags.

KLIK HIER OM MEER TE LEZEN OVER FOX BUSINESS

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in