TikTok-gebruiker onthult hoe je elke gewenste gebruikersnaam kunt krijgen – zelfs als deze al is gebruikt

0
112


Een TikTok-gebruiker heeft onthuld hoe mensen niet-beschikbare gebruikersnamen kunnen claimen van mensen die hun account hebben verlaten.

In een virale clip die meer dan 400.000 views heeft verzameld, deelde TikToker Neil (@tallneil) zijn kennis over inactief accountbeleid. Als een naam niet meer wordt gebruikt, kan deze in principe door een nieuwe gebruiker worden overgenomen.

Zijn methode omvat het e-mailen van ondersteuning waarbij hij “specifiek het inactieve accountbeleid citeert”.

Neil legde uit: “Dit zijn de magische woorden die je moet zeggen.”

“Het andere magische woord is ‘verruimen’. Ontruim deze gebruikersnaam en het inactieve accountbeleid”, voegde hij eraan toe.

De TikToker beweerde dat dit voorbeeld werkte voor Medium.

Aanmelden naar onze gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

@tallneil

Reageren op @damnimnotcreative hoe u de gewenste gebruikersnaam kunt krijgen #usernames #domains #creators #creatortips #tiktokcreators

In een aparte video ontmoedigde Neil het sturen van een direct bericht naar de gebruiker van de sociale media wiens naam je wilt, en adviseerde hij mensen om eerst contact op te nemen met de ondersteuning.

(Dit komt omdat als het lijkt alsof de gebruiker een tijdje niet actief is geweest, uw bericht hen kan vragen om in te loggen op hun account en daarom “u hebt uzelf gewoon genaaid.”)

Hij zei: “Stuur eerst een bericht, ze zullen het voor je controleren.”

Neil onderzocht ook het verificatieproces, meer bepaald hoe TikTok “per ongeluk een enorme maas in de wet heeft gemaakt voor een geverifieerd account om zich voor te doen als een ander geverifieerd account.”

Aan de hand van het voorbeeld van een account dat hun naam veranderde in Beyonce, legde hij uit dat gebruikers weliswaar hun gebruikersnaam niet kunnen wijzigen, maar wel hun naam kunnen wijzigen.

@tallneil

#stitch met @Rynnstar (zij/zij) ik ben altijd beyoncé #productdesign #productmanager #apps

“Ik kan echt niet geloven dat ze deze verandering nog niet hebben teruggedraaid”, zei hij.

“Als je ooit aan een product hebt gewerkt bij een technologiebedrijf, zou je weten dat productveranderingen die zo groot zijn en zo zichtbaar zijn, helemaal naar de top gaan, dit ging zeker door naar het hoofd van het product.

“Veel mensen hebben veel tijd genomen om deze beslissing bewust te nemen,

“De pitch was waarschijnlijk dat gebruikersnamen verouderd zijn en sociale netwerken persoonlijk moeten zijn

Neil concludeerde: “Dit werkt niet, het werkt niet.”

Laat je stem horen in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel door de indy100-ranglijst te helpen stijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in