TikTok-gebruiker ontdekt dat zij de echte Alex Russo is uit ‘Wizards of Waverly Place’ | Disney Channel, Selena Gomez, TikTok, Wizards of Waverly Place

0
93


Er is een echte Alex Russo en ze heeft een griezelig vergelijkbaar verhaal als de Tovenaars van Waverly Place karakter!

TikTok gebruiker Alexis Nido-Russo deelde donderdag (15 september) een nieuwe video op het platform over haar ervaring met een bankbediende die haar vertelde hoe ze veel aan de verbinding moet komen.

Alexis vertelde hoe ze de show nog nooit had gezien, maar er sindsdien meer over te weten is gekomen, en hoe vergelijkbaar haar leven is met dat van Selena Gomez’s Alex op de Disney-show.

Ontdek meer binnen…

In een reeks video’s, Alexis heeft onthuld dat haar vader ook een subwinkel heeft, ze heeft ook broers, ze is half Spaans en half Italiaans, en ze woonde zelfs in Greenwich Village in New York City, waar de Russos op WOWP leefde!

Maar wacht, er is meer – de echte Alex Russode namen van de broers zijn Joseph (ouder) en Michael (jonger), terwijl Alex op de broers van Wizards Justin (ouder) en Max (jonger) zijn; de naam van haar beste vriendin was niet Harper, maar het was Pijper “en ze was super eigenzinnig”; en de bijnaam van haar vader voor haar moeder was ‘Magie’.

Ze was zelfs verliefd toen ze jonger was, wiens naam was Clay Mason. Mason was Gregg Sulkinde naam van het personage op WOWPen was een liefdesbelang voor Alex!

De echte Alex Russo confronteerde haar vader er zelfs mee en herinnerde hem eraan dat hij, toen ze jonger was, mensen voor de grap vertelde dat ze op tv was. LOL!

“Ligt het aan mij of lijkt het alsof mijn vader meer weet dan hij onthult?! #wizardsofwaverlyplace,” ondertitelde ze haar nieuwste video, gevolgd door de opmerking: “Ik vergat het VOLLEDIG, totdat ik met hem praatte, dat hij mensen altijd vertelde dat ik in een Disney-show was 😳….WAAROM?!”

Zoals Just Jared Jr. op FBLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in