TikTok-gebruiker deelt video waarin hij Kate Middleton ziet tijdens hun vlucht

0
132


Passagiers op een economy-vlucht waren verrast om te ontdekken dat ze deze week naast royalty vlogen, toen Kate Middleton, hertogin van Cambridge, en twee van haar kinderen (prinses Charlotte en prins Louis) werden gespot aan boord van een vliegtuig naar Schotland. Het is een slimme zet van het koningshuis, gezien de groeiende kritiek op beroemdheden en spraakmakende individuen die privéjets gebruiken ten koste van de planeet.

In een TikTok-video die meer dan 1,2 miljoen keer is bekeken, werd de hertogin gezien terwijl ze van boord ging terwijl ze werd vergezeld door de oppas van de familie, Maria Theresa Turrion Borrallo, en een ander personeelslid (waarschijnlijk beveiliging).

Naast de clip van de landing van de Cambridges in Schotland, luidt de tekst van @turbom1k3y: “Op een vlucht naar Schotland, beide kinderen, een oppas en beveiliging 2 rijen voor me”. De fan van sociale media die de clip uploadde, prees Kate ook omdat ze het simpel hield en ook voor de vliegreclame koos.

“Kan een privéjet of helikopter krijgen, maar houd het simpel”, schreef @turbom1k3y. ‘Economisch vliegen. Halverwege de vlucht stond ze zelfs op om de iPad van haar dochters te halen.’

In de commentaarsectie voegden ze ook toe: “En ja, ze was prachtig, ze glimlachte zelfs terwijl ik achterom keek naar de rij achter haar om met haar zoon te praten.”

check Kate Middleton

Getty Images

Op de vraag of de vlucht veiliger aanvoelde, antwoordde @turbom1k3y op een mede-TikTok-gebruiker dat de reis absoluut ‘soepeler’ was dan normaal.

Veel TikTokers vroegen zich ook af waar Prins George was, en sommigen zeiden dat het tegen het koninklijk protocol is dat alle leden van het koningshuis samen vliegen – begeleiding die is ontworpen om de levensduur van de troon te beschermen en te voorkomen dat meerdere erfgenamen worden weggevaagd als het ergste zou gebeuren en een crash optreden.

Kate is een echte reiziger in dit stadium van haar koninklijke carrière, ze heeft tot nu toe 31 koninklijke reizen voltooid en heeft Jamaica, Zweden, Australië, Canada en daarbuiten bezocht.

Leuk om te zien dat prins Louis en prinses Charlotte het reislustvirus ook lekker vroeg zullen krijgen!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in