TikTok-gebruiker beweert dat ze werd gebeten door bedwantsen in het AMC Theater op Times Square

0
123


Een TikTok-gebruiker die een virale video deelde waarin haar been bedekt was met rode striemen, gaf de bedwantsen de schuld van de beten nadat ze naar een film was gegaan op de AMC Theaters-locatie op Times Square.

In de video die zaterdag is gepost, bedekt TikTok-gebruiker @xoxodanixoxo haar mond met haar hand voordat ze naar een shot van de rode vlekken op haar been gaat. De gebruiker, die door “Dani” op het platform gaat, omcirkelde verschillende van de vermeende bedwantsbeten in zwarte inkt.

“Jullie zitten NIET op times square in het amc. Iemand heeft die godvergeten plek platgebrand”, zegt TikTok-gebruiker @xoxoxadanixoxo in de video.

“Dit is niet echt lachen, liefde voor jou #amctheaters #amc #bedwantsen”, voegde Dani eraan toe in een bijschrift.

Dani voegde nog een opmerking toe aan de post “voor de context”, en merkte op dat ze de AMC Times Square-locatie had bezocht “voor een werk, niet uit vrije keuze” en herhaalde dat bedwantsen verantwoordelijk waren voor de beten.

The Post heeft contact opgenomen met AMC Theaters voor commentaar op de aantijging. Vertegenwoordigers op de locatie Times Square waren niet direct telefonisch bereikbaar.

Sinds dinsdagmiddag is de TikTok-post bijna 800.000 keer bekeken, bijna 40.000 keer geliked en bijna 700 reacties gegenereerd.

Ik dacht dat iedereen dit wist’, schreef een gebruiker met de naam ‘Jay’.

“De eerste fout was om naar 42nd St te gaan”, grapte het officiële TikTok-account van CUNY.

“Video daarvoor was een andere AMC-bedwantsfunctie”, zei een andere gebruiker, Ashley genaamd. “[At this point] Ik ben ervan overtuigd dat de ticketspecial van $ 3 deel uitmaakt van een offerritueel.”

Dani was niet de enige persoon die beweerde dat er een uitbraak heeft plaatsgevonden op de locatie van AMC Times Square. Een andere TikTok-gebruiker genaamd @ufw.treneice deelde afgelopen vrijdag een soortgelijk bericht waarin stond dat haar vriend “gebeten werd door bedwantsen” tijdens een reis naar de locatie.

TikTok-gebruiker @xoxodanixoxo
TikTok-gebruiker @xoxodanixoxo toonde een reeks beten op haar been.
TikTok/ @xoxodanixoxo

Het betreffende AMC-theater, gelegen aan West 42nd Street, wordt al jaren achtervolgd door claims van bedwantsbeten en -uitbraken.

In 2017 publiceerden outlets Gothamist en Insider rapporten op een social media-bericht waarin een insect werd getoond dat sterk leek op het ongedierte op de vloer tijdens een vertoning van “Jeepers Creepers 3: The Creeper Walks Among Us”. Destijds zei een AMC-vertegenwoordiger dat het “geen teken van bedwantsactiviteit” had gevonden.

TikTok-gebruiker @xoxodanixoxo
Dezelfde AMC-locatie werd in het verleden geconfronteerd met beschuldigingen van bedwantsenuitbraken.
TikTok/ @xoxodanixoxo

In 2015 meldde Page Six dat een gepland première-evenement voor de film “Maze Runner: The Scorch Trials” werd gedwongen te verhuizen van de locatie AMC Empire Times Square vanwege een uitbraak van bedwantsen.

“Bij AMC nemen we agressieve, proactieve stappen, waaronder regelmatige inspecties en inspecties wanneer er een bedwants wordt vermoed. Als een inspectie positief terugkomt, wordt het getroffen gebied dezelfde dag behandeld. . . door ongediertebestrijding”, zei het bedrijf destijds in een verklaring.

The Daily Dot was de eerste die verslag uitbracht over de virale video’s.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in