maandag, november 28, 2022
Home News TikTok gaat viraal van Tifton middelbare school lunchroom grap

TikTok gaat viraal van Tifton middelbare school lunchroom grap

0
14


TIFTON, Ga. (WALB) – Een middelbare school in Tifton ging viraal op TikTok en trok de aandacht van meer dan zes miljoen keer bekeken en opnieuw gedeeld. Ze maakten van een grap in de lunchroom een ​​verjaardagsverrassing voor hun directeur.

Twee leerlingen van groep 8 begonnen tijdens hun lunchpauze een spelgevecht om de aandacht van leerkrachten en hun directeur te trekken.

Pas toen de muziek begon, besefte Jennifer Johnson, directeur van de Northeast Middle School, dat het allemaal bedrog was.

“Eerst was ik op kantoor met een andere leraar, dus dat is het deel dat niet iedereen te zien kreeg: ze stuurden een leraar naar mijn kantoor omdat ze wilden dat mijn bloeddruk omhoog ging. En dat is gelukt.” zei Johnson.

TikTok Fridays op Northeast Middle School is een manier om contact te maken en relaties op te bouwen met studenten. Het is een dag van de week waar iedereen naar uitkijkt.

Johnson zegt dat het personeel studenten dwingt om geen woordenwisselingen op te nemen, dus ze was in totale shock toen ze telefoons zag uitvallen tijdens de act. De twee studenten, Samirah Singletary en Sa’dymond Anderson die het spelgevecht begonnen, zeiden dat ze niet wisten dat het zoveel aandacht zou krijgen.

“Ik wilde meedoen omdat ik natuurlijk alles zou doen voor mijn directeur. En het was haar verjaardag, dus waarom niet?” zei Anderson.

Johnson zegt dat ze dankbaar is voor het personeel en de studenten van de Northeast Middle School. Ze zegt dat dit een verjaardag is die ze nooit zal vergeten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in