TikTok-er beweert dat Sheridan de ‘slechtste stad in Wyoming’ is

0
9


Er zijn verschillende zogenaamde onderzoeken geweest en nogal wat discussies over welke stad eigenlijk de slechtste is in de hele staat Wyoming, maar een recente TikTok-video lijkt het onmiskenbare antwoord te hebben.

TikTok-gebruikersnaam, connorcathcart2.0, die beweert een buitenmens uit Wyoming te zijn, plaatste drie dagen geleden (30 oktober 2022) een video met de vraag: “Wat is de slechtste stad in Wyoming?”. De camera zoomt dan in op zijn hoed die zegt “Sheridan“, terwijl Connor een sluwe glimlach geeft.

@connorcathcart2.0 #wyoming #wyo ♬ origineel geluid – Connor Baer

Na een paar keer de korte video te hebben bekeken, is het moeilijk te zeggen of de jongeman serieus was of gewoon een grap maakte.

Eén ding is echter zeker, na het scrollen door zowel zijn TikTok- als zijn Instagram-accounts, is hij zeker is een buitenmens. Er zijn verschillende video’s van hem die alles doet, van jagen tot stierenrijden tot snowboarden.

Connor lijkt ook echt van Wyoming te houden, dus misschien was het een kleine grap voor hem en zijn bemanning.

Eén ding is echter zeker, het commentaargedeelte van de video lijkt allemaal een andere mening te hebben over wat de slechtste stad van Wyoming is. Verdorie, bijna elke stad en stad in Wyoming werd door iemand genomineerd, en het lijken allemaal mede-Wyomingieten te zijn die klagen. Ik zag trouwens maar één opmerking (van Riley3473) die positief was en hij zei:

Idd. Ik vind ze allemaal best geweldig.

Ik ben het meestal met Riley eens. Ik vind de hele Cowboy State geweldig!

Historische “Sheridan Inn” is nu te koop

Moet items hebben bij een bezoek aan Wyoming

Vraag het een willekeurige Wyomingite en ze zullen je vertellen dat er belangrijke dingen zijn die je nodig hebt tijdens je bezoek aan Wyoming. Deze staan ​​in willekeurige volgorde, maar het zijn allemaal items die je moet onthouden om te hebben.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in