TikTok en YouTube zullen steeds meer strijden om CTV-advertentiedollars

0
127


Het nieuws: TikTok is op zoek naar uitbreiding van de aanwezigheid van geconnecteerde tv (CTV)-advertenties, volgens een nieuwe vacature, waardoor de strijd met YouTube om korte video naar tv’s te brengen en meer inkomsten te genereren via dat lucratieve kanaal.

  • De ByteDans-owned app is op zoek naar een productmanager voor gebruikersgroei die verantwoordelijk zal zijn voor het bevorderen van de CTV-strategie en groei van het bedrijf.

De competitie: YouTube heeft al een krachtige CTV-aanwezigheid en wil verder gaan door aan te pakken YouTube-short.

  • Tijdens een recent intern partnerevenement hebben de Googleeigen platform leek een CTV-geïntegreerde interface te demonstreren voor zijn YouTube Shorts-inhoud. Tijdens het evenement werd een hele suite geplaagd, inclusief uitgebreide multistream-mogelijkheden voor YouTube TV en verbeterde smart TV-integratie voor de muziekstreamingservice van YouTube.
  • YouTube CTV-kijken groeit al een tijdjeen het bedrijf onlangs introduceerde een frequency-capping-oplossing om meer CTV-dollars aan te trekken.
  • Vorige week kondigde Google aan dat het adverteerders zal geven meer manieren om CTV-advertenties te kopeninclusief publieksgaranties met behulp van Nielsen Digital Ad Ratings (DAR). Een van die plaatsen waar kopers voorraad kunnen plaatsen, is YouTube, wat kan helpen meer advertentiedollars aan te trekken.

TikTok heeft al apps voor Samsung, Vuur TV, Vizioen Google TV, dus het begint al vooruitgang te boeken op de CTV-markt, maar de recente vacatures maken duidelijk dat het die groei wil versnellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in