TikTok en Onlyfans-maker wakkert debat aan omdat hij zegt dat ‘niemand wil werken’

0
81


Een maker van TikToker en OnlyFans heeft online een debat aangewakkerd nadat hij mensen had bekritiseerd omdat ze de hele dag in bed lagen en niet wilden werken.

Tara Lynn (@taraswrld), die zichzelf beschrijft als de “meest productieve persoon ooit”, zei dat de sociale media-app BeReal liet zien hoeveel tijd mensen doorbrengen met rondslingeren. Ze onderschrift van de clip: “ik ben geen hater, het is gewoon zo grappig voor mij [sic]”.

BeReal werkt door gebruikers twee minuten de tijd te geven om tegelijkertijd een openhartig, ongefilterd beeld via hun camera aan de voor- en achterkant te posten.

“Deze BeReal kan om 11.00 uur, 13.00 uur of 15.00 uur afgaan, maakt niet uit – iedereen ligt in bed,” zei Tara. “Elke keer als BeReal afgaat, is er een alarmerend aantal mensen die gewoon in bed liggen met de gordijnen dicht.”

“Waarom lig je in bed?” Ze voegde eraan toe, voordat ze voor de grap de beroemde woorden van Kim Kardashian spiegelde: “Het lijkt alsof niemand wil werken, kom op en werk!”

Haar virale clip, die meer dan 4,6 miljoen views heeft getrokken, veroorzaakte zeker een verdeeldheid op het platform, met veel opmerkingen die bedoeld waren om Tara een beetje te “vernederen”.

Aanmelden naar onze gratis wekelijkse Indy100-nieuwsbrief

Een TikToker zei dat het hele videoconcept “helemaal niet doordacht was”, terwijl een ander Tara adviseerde over haar toekomstige inhoud: “Ssommige gedachten mogen in je hoofd blijven”.

Anderen waren er snel bij om te benadrukken dat ze gewoon uitgeput zijn van het lange werk, en moe van het ‘oordeel’ van TikToker.

“Ik acteer en werk in een ziekenhuis, Tara babes, ik ben VERMOEID”, zei de een, terwijl een ander het herhaalde: “Ik werk 12-uursdiensten in een bejaardentehuis en ga naar de universiteit. Ik ben moe”.

Een laatste TikToker concludeerde: “doe mee met de arbeidersklasse en je zult het begrijpen.”

Laat je stem horen in onze nieuwsdemocratie. Klik op het upvote-pictogram bovenaan de pagina om dit artikel door de indy100-ranglijst te helpen stijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in